Η ισλαμική οικονομική διείσδυση στην Ελλάδα έφτασε μέχρι... τον Δήμο Αθηναίων!




Δύο εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού Pronews με θέμα την ισλαμική οικονομική διείσδυση στην Ελλάδα όπου τα ευρήματα της σχετικής δημοσιογραφικής έρευνας είναι πραγματικά σοκαριστικά διέρρευσε ότι ο Δήμος Αθηναίων ζήτησε χορηγία για την ανακαίνιση δύο γηπέδων μπάσκετ στο
κέντρο της Αθήνας.

Στο περιοδικό Pronews που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα φυσικά οι λεπτομέρειες και οι περιπτώσεις με τις οποίες τουρκικά και σουνιτικά αραβικά και καταριανά κεφάλαια αλώνουν ανενόχλητα την χώρα είναι πολύ πιο ηχηρές και τρομακτικές.

Κανείς Έλληνας πολίτης που ενδιαφέρεται για την χώρα του δεν πρέπει να αγνοήσει τον αντίκτυπο των συγκλονιστικών στοιχείων του Pronews.

Eν προκειμένω τα τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα, με την στήριξη του δήμου Αθηναίων εισχωρούν στον χώρο του ελληνικού μαζικού αθλητισμού.

Με πρόσχημα την ανάγκη ανακαίνισης δύο γηπέδων μπάσκετ στο κέντρο της πρωτεύουσας οι άνθρωποι του δήμου αποδέχθηκαν «προσφορά» από τον τουρκικό όμιλο και συγκεκριμένα τον Dogus Group, για να χρηματοδοτηθούν οι συγκεκριμένες εργασίες.

Είναι ένας πολύ μεγάλος όμιλος επιχειρήσεων της Τουρκίας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την τράπεζα Garanti Bank, επιχειρήσεις τροφίμων, την αντιπροσωπεία μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών στην Τουρκία, δραστηριότητες στην ενέργεια όπως υδροηλεκτρικά, κατασκευές αλλά και έντονη δραστηριοποίηση στον τουρισμό.

Εις εκ των ιδιοκτητών έχει την ιδιοκτησία της ομάδας μπάσκετ Νταρουσάφακα και διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση Ερντογάν.

Οι εργασίες ανακαίνισης στων δύο αθηναϊκών γηπέδων θα γίνουν στο πλαίσιο προγράμματος της Ευρωλίγκας, βασικός υποστηρικτής της οποίας είναι ο όμιλος Dogus Group.

Ο τουρκικός επιχειρηματικός όμιλος, αγοράζει μαζικά και τουριστικές μονάδες στα Δωδεκάνησα, προσλαμβάνοντας ως στελέχη άτομα της μειονότητας σε Κω και Ρόδο.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις