Περί των γεγονότων........

γεγονοτα


Πολλές φορές έχουμε γράψει για το πότε θα γίνουν τα γεγονότα. Πολλές φορές έχουμε γράψει τι έχουν πει οι Άγιοι Γέροντες της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Έχουμε ακόμα προσπαθήσει να ανάγουμε τις προφητείες σε προοράσεις και λεγόμενα ακόμα
και σατανισμένων (δαιμονισμένων και δαιμονολατρών) που μπροστά στην κάμερα μας αραδιάζουν τα επερχόμενα. Λάθος αλλά όλοι έχουμε πέσει σε αυτήν την λούμπα.
Σήμερα θα σας πω την εκτίμηση, η οποία φυσικά και είναι επηρεασμένοι από τις γραφές, τις προφητείες και όσα κατά καιρούς έχω συζητήσει και διαβάσει. Είναι μια 100% υποκειμενική άποψη. Είναι η δική μου άποψη.
Καταρχήν να διευκρινίσω ότι πουθενά και σε καμία γραφή δεν αναφέρονται ημερομηνία, αλλά γεγονότα και πουθενά δεν αναφέρονται χρονικά διαστήματα μεταξύ των γεγονότων.
Αυτή τη στιγμή ζούμε σε μια φάση που ένα αρκετά μεγάλο μέρος του λαού φοβάται, βλέποντας τους αλλοδαπούς να κατακλύζουν τη χώρα και λαμβάνει μέτρα αυτοπροστασίας και αυτάρκειας. Εξ αυτού του γεγονός και μόνο θεωρώ ότι τα μεγάλα γεγονότα αμέσως παίρνουν μεγάλη παράταση. Και αυτό γιατί παύει να υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού (το ΞΑΦΝΙΚΑ του Πατροκοσμά).
Πότε όμως θα έρθουν και τι θα γίνει μέχρι τότε;
Εκτιμώ ότι θα ζούμε συνεχή σκαμπανευάσματα. Μια καλά και δύο σκ@τά που λένε στο χωριό μου. Και πιστεύω ότι πράγματι οι μέρες μας έτσι κυλούν ακόμα και σήεμρα. Μια καλά νέα και δύο χάλια.
Στη συνέχεια κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, θα έρθει μια περίοδος εικονικής ησυχίας, σε τέτοιο σημείο που θα νομίζουν οι περισσότεροι, οι επιφανειακοί, ότι το πρόβλημα τελείωσε, πέρασε και όλα καλά. Πόσο θα κρατήσει αυτό; Ελπίζω όχι παραπάνω από 2-3 μήνες γιατί ο Έλληνας είναι ικανός μέσα σε 2 μήνες να καταναλώσει στοκ τροφών πολλών περισσότερων μηνών.
Η σειρά των γεγονότων, μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει την πτώση της Βαβυλώνας (Αμερική), την κατάρρευση της Ελλάδας και φυσικά την εισβολή της χουντικής Τουρκίας.
Εκεί λοιπόν στην ησυχία ένα βράδυ (μακάρι να είναι καλοκαίρι στις αρχές) όσοι ξενυχτάμε θα ακούσουμε για την πόρνη Βαβυλώνα που σκάει (Αμερική). Από εκεί και πέρα τα γεγονότα θα είναι τόσο γρήγορα που εμείς οι Έλληνες που θα ξυπνήσουμε το πρωί μπορεί να βρεθούμε με τουρκικές φρεγάτες στο Σούνιο να στρέφουν τα κανόνια τους προς το Ναό του Ποσειδώνα. Ναι μιλάω για τρομακτική ταχύτητα. Αλλά μήπως έτσι δεν υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού; Το «ΞΑΦΝΙΚΑ» του Πατροκοσμά;
Να σας δώσω και ένα στοιχείο που ίσως δεν το γνωρίζετε…
Γνωρίζεται ΑΝ χρεοκοπήσει επίσημα η χώρα μας τι ώρα θα χρεοκοπήσει; Ίσως δεν το ξέρετε αλλά ΟΛΑ μας τα ομόλογα λήγουν στις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας… Να λοιπόν ένα στοιχείο αιφνιδιασμού που να σας πω την αλήθεια το έμαθα μόλις σήμερα. Άρα ΑΝ ποτέ χρεοκοπήσουμε θα χρεοκοπήσουμε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, με τους περισσότερους από εμάς να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου…
Να σας δώσω και ένα δεύτερο στοιχείο, που επίσης το έμαθα τις τελευταίες ημέρες… Τόσο το σχέδιο Βαριοπούλα, όσο και τα λοιπά σχέδια επίθεσης της Τουρκίας έχουν δύο κοινές συνισταμένες ως προς τις επιθετικές ενέργειες σε βάρος της χώρας μας. Δεν περιλαμβάνουν επίθεση στον Έβρο και ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ επίθεση στην Ελλάδα 05.00 ώρα (Ελλάδα – Τουρκία, βρισκόμαστε στην ίδια ζώνη ώρας).
Με λίγα λόγια δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε όσα προόρισαν οι Γέροντες να γίνονται μέσα σε λίγες ώρες και ενώ εμείς κοιμόμαστε και βλέπουμε όνειρα θερινής νυκτός…






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις