Οι Ρώσοι μας προειδοποιούν: Πράκτορες ξεσηκώνουν τους απελπισμένους μουσουλμάνους για εξέγερση κατά των Ελλήνων

prison31109


Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ria Novosti» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ελλάδα, προειδοποιώντας για εξέγερση των απελπισμένων μουσουλμάνων στην χώρα μας, τους οποίους καθοδηγούν πράκτορες που δρουν υπό τον μανδύα ΜΚΟ.
Όπως αναφέρει το ρωσικό μέσο
οι «μετανάστες και πρόσφυγες» στην Ελλάδα αρχίζουν και αντιλαμβάνονται ότι τα σύνορα θα παραμείνουν κλειστά και απελπίζονται. Η κατάσταση αυτή ενδεχόμενα τους οδηγήσει σε «άκρως ανεξέλεγκτες ενέργειες», σημειώνουν οι Ρώσοι.
Εν συνεχεία το δημοσίευμα αναφέρεται στο πόσο εκρηκτική είναι η κατάσταση στην Ειδομένη, τον Πειραιά αλλά και στα νησιά του Αιγαίου, όπου βγήκαν μέχρι και μαχαίρια.
Ταυτόχρονα, παρατηρεί το Ria Novosti, υπάρχει ανεξέλεγκτη δραστηριότητα κυρίως από ξένες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι οποίες καθοδηγούν τις κινήσεις των μουσουλμάνων, όπως μεταδίδεται άλλωστε και από ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Βλέπουμε λοιπόν πως οι Ρώσοι έχουν αντιληφθεί πως στην Ελλάδα ελλοχεύει ο κίνδυνος γενικού ξεσηκωμού των οπαδών του Ισλάμ, τους οποίους η κυβέρνηση επιδιώκει να μοιράσει σε ολόκληρη την ελλαδική επικράτεια.
Έτσι, πράκτορες που έχουν εισχωρήσει σε ΜΚΟ αλλά και έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις των μουσουλμάνων, παριστάνοντας τους «πρόσφυγες» μαζί με τζιχαντιστές, θα μπορέσουν, εφόσον πάρουν εντολές, να προκαλέσουν ταυτόχρονα χτυπήματα κατά των Ελλήνων.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις