Με βαριά καρδιά,έρχεται σύντομα στην Ελλάδα ο Ρώσος πρόεδρος.Ζωγραφιστούς δεν θέλει να βλέπει τους Συριζανελίτες.

putinoros2


Είναι κάποιες στιγμές που η οργή ξεχειλίζει από τα αλητήρια καμώματα των λαθροεξουσιαστών Συριζανελιτών στην χώρα μας.
Αφού με την εκλογή τους ξεσήκωσαν τους Έλληνες κατά των δυτικών όρπηκων και προσέγγισαν
με δόλιο τρόπο την Μόσχα για να εκβιάσουν τους δυτικούς και όχι γιατί το πίστευαν,επήλθε τάχιστα η προσγείωση στο ευρωνατοικό μαντρί,ενώ η ρωσική κυβέρνηση άλλα περίμενε,έτσι τουλάχιστον της έταξαν Τσίπρας-Καμμένος.
Με την πάροδο των μηνών η μπίλια πάλι γύρισε και τις τελευταίες μέρες,το ένα μετά το άλλο τα κυβερνητικά στελέχη,μεταβαίνουν στην Μόσχα και εκλιπαρούν τον Ρώσο πρόεδρο να επισκευτεί την Ελλάδα.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει σχηματίσει πλήρη εικόνα για τα διεθνιστικά ανθρωπάρια του Μαξίμου και τον μέχρι μυελού των οστών,νατοικό σαλίγκαρο Πάνο Καμένο.
Η επίσκεψη λοιπόν θα γίνει σύντομα,αλλά η ρωσική αντιπροσωπεία θα έλθει Ελλάδα με επικεφαλή τον Β.Πούτιν με βαριά καρδιά και μόνο για λόγους που έχουν να κάνουν με την γεωπολιτική σταθερότητα του Ελληνισμού.
Το μεγαλύτερο βάρος της προεδρικής επίσκεψης θα δοθεί στο Αγιώνυμο Όρος της Θεοτόκου,όπου ο Ρώσος πρόεδρος θα προσκυνήσει,θα κλάψει και θα ευχαριστήσει την Παντάνασσα Δέσποινα για την επιτυχημένη ρωσική στρατιωτική εκστρατεία στην οποία και έκανε τάξιμο.
Εκεί θα δούμε σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα σε παγκόσμια μετάδοση,τον Β.Πούτιν να κάνει το σημείο του Τιμίου Σταυρού για να προσκυνήσει τα ιερά σεβάσματα και τους Συριζαίους Ιουλιανούς Παραβάτες να στιφογυρίζουν ωσάν δαιμονισμένοι την κεφαλή τους,δεξιά αριστερά των Ιερών εικόνων,»ίνα μη μιανθώσιν»ως οι Εβραίοι πάτρωνες τους..






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις