Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΙΣ… ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ! (TÜRK HAVA YOLLARI)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΙΣ… ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ! (TÜRK HAVA YOLLARI)


Μεγάλη προβολή δίνει ο τουρκικός τύπος στη είδηση ότι το διεθνές αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας βράβευσε και μάλιστα με δυο διεθνή έπαθλα τις τουρκικές αερογραμμές, για τις… άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν στο επιβατικό κοινό.
Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, οι αρχές του Διεθνούς
Αεροδρομίου της Αθήνας για το 2015 στο πρόγραμμα «Best of the Top 10 Performance», έχει βραβεύσει τις τουρκικές αερογραμμές σαν την πιο εξυπηρετική και κυρίως την πιο γρήγορη στις επιδόσεις της αεροπορική εταιρεία.
Όπως ανέφερε ο διευθυντής των τουρκικών αερογραμμών στην Αθήνα, Alp Yavuzeser, η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί έγινε σε ένα πολύ σκληρό ανταγωνισμό ανάμεσα σε 80 ξένες αεροπορικές εταιρείες και από αυτές οι Έλληνες επέλεξαν τις τουρκικές αερογραμμές.
Να θυμίσω ότι αυτές οι… «περίφημες» τουρκικές αερογραμμές, όπως είχαμε γράψει σε αποκαλυπτικό άρθρο μας στις 30 Ιανουαρίου, έχουν το «προτέρημα» συχνά αλλού να θέλουν να πάνε οι επιβάτες τους και… αλλού τους πάνε.
Όπως είχαμε γράψει τότε, αεροπλάνο των γραμμών της τουρκικής πολιτικής αεροπορίας, Türk Hava Yolları, είχε απογειωθεί τότε από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την πόλη İsparta στην νοτιοδυτική Μικράς Ασία όπου υποτίθεται ότι έφτασε μετά από μιάμιση ώρα πτήσης.
Μόλις όμως κατέβηκαν οι επιβάτες και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της παραλαβής των αποσκευών, αντιλήφτηκαν ότι… δεν βρίσκονταν στον προορισμό τους δηλαδή στην πόλη της İsparta, αλλά στην… Καισάρεια, πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα ανατολικά. Προφανώς ο πιλότος και το Κέντρο Έλεγχου είχαν οδηγήσει το αεροπλάνο σε λάθος προορισμό.
Κατά τα άλλα η Ελλάδα συμβάλει αποφασιστικά στη προώθηση και στην διαφήμιση του τουρκικού τουρισμού!

Μπράβο μας!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις