ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: Μουζάλας-Οι πρόσφυγες θα βοηθήσουν στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας!!!

Screenshot_137.png 

Δήλωση Σόκ του Υπουργού Μουζάλα για τους λαθρό-μετανάστες που τους έχουν βαπτίσει όλους ως «πρόσφυγες» . Πλήρης επιβεβαίωση όλων όσων έχουν δηλώσει εξ αρχής ότι βρισκόμαστε έμπροσθεν ενός σχεδίου Ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας. Διαβάζουμε περί του θέματος… Άκουσον, άκουσον, τάδε έφη, ο Υπουργός της
Κυβέρνησης των Εθνοκτόνων: «Οι πρόσφυγες θα βοηθήσουν στο δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας»!!!
Αδιανόητα πράγματα. Δηλώσεις Σόκ, μετά την δήλωση ότι πέφτει μαχαίρι στα επιδόματα των Πολύτεκνων Οικογενειών της Ελλάδας. Αυτών των ηρωικών οικογενειών που εν μέσω κρίσης στηρίζουν το Ελληνικό Έθνος και αποτελούν τον πνεύμονα της Ελλάδας. Την στιγμή λοιπόν που περικόπτουν έτι περισσότερο τα επιδόματα και τις φοροελαφρύνσεις των Ελληνικών Οικογενειών, την ίδια στιγμή ανακοινώνουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες τους οποίους βάπτισαν  ως  πρόσφυγες,  θα  «φιλοξενηθούν»  στην  Ελλάδα  για  όσο  χρονικό  διάστημα  χρειαστεί  [ σ.σ.Προφανώς μόνιμα],με σκοπό να βοηθήσουν οι ισλαμιστές και φανατικοί μουσουλμάνοι στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας…..
Αντί να δοθούν κίνητρα στις ελληνικές οικογένειες να τεκνοποιήσουν και να γεννήσουν παιδιά, στηρίζουν όλη την ισλαμική φάλαγγα και τις γενεές των ισλαμιστών δολοφόνων για να εγκατασταθούν όσοι περισσότεροι  γίνεται στην Ελλάδα, με ταυτόχρονη χρηματοδότηση όλων αυτών.
Αυτή είναι η συγκυβέρνηση Τσίπρα και του [εθνικόφορονα] Καμμένου…εθνοκτόνα και ανθελληνική πολιτική, εξόντωσης και καταχαράκωσης τους εθνικού ελληνικού στοιχείου. Όχι στην Σημαία, Όχι στον Εθνικό ύμνο, Όχι στην Ορθοδοξία, Όχι στην οικογένεια…αλλοίμονο εις όσους εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν τον «δεξιό» και «ορθόδοξο» ΚΑΜΜΕΝΟ!!!

Επέρχεται Γενικός Ξεσηκωμός των Ελλήνων!!!

  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

  • ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!

  • ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

  • ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!

  • ΝΑ ΤΕΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!!!

  • ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  • ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

  • ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!

     

     

     

    ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις