Αργεντινή: Βιαστής 8χρονης σύρεται από τον κόσμο στους δρόμους - Βίντεο

naked-man-499099


Ένας ανώνυμος άνδρας σύρθηκε γυμνός στους δρόμους της πόλης της Αργεντινής από το εξαγριωμένο πλήθος, όταν λέγεται ότι προσπάθησε να βιάσει ένα 8χρονο κορίτσι. Είχε τα χέρια του δεμένα με ένα σχοινί πριν τον σύρουν γυμνό μέσα στην πόλη για να παραδοθεί σε μια αστυνομικίνα.
Το όλο επεισόδιο γυρίστηκε σε κινητό από έναν παριστάμενο και το
πλήθος φώναζε διαρκώς συνθήματα εναντίον του δράστη καθόλη την διάρκεια. Ένα από τα συνθήματα που μπορεί να ακουστεί ήταν: ". Την επόμενη φορά θα σε σκοτώσουμε" Μια γυναίκα έχει επίσης ακουστεί να φωνάζει: «Ξεφτιλισμένε να σε δέσουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου!», καθώς η αστυνομικίνα παίρνει την υποτιθέμενο δράστη σε κράτηση.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στη γειτονιά Colegio Santa Brigida στο Μπουένος Κριό. Οι εικόνες που αποστέλλονται στα social media με τη λεζάντα: «Οι γείτονες της κοινότητας έχουν απονείμει δικαιοσύνη όταν συνέλαβαν ένα άνδρα ο οποίος ήταν έτοιμος να βιάσει κοριτσάκι μόλις οκτώ ετών, και τον παρέδωσαν στην αστυνομία, η οποία ελπίζουμε ότι θα πάρει δικαιοσύνη για το αθώο κορίτσι. "
Αυτά βέβαια στην Ευρώπη του Ισλάμ θα είναι διαφορετικά γιατί το εξαγριωμένο πλήθος των μουσουλμάνων θα σύρει στους δρόμους αντί για τον δράστη το θύμα δηλαδή το κοριτσάκι και στην συνέχεια θα το λιθοβολήσει αν δεν το παντρέψει διά της βίας με τον δράστη βιαστή του όπως επανειλημμένα έχει γίνει σε μουσουλμανικές χώρες.










ΠΗΓΗ


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις