Είναι επίσημο! Η Ελλάδα χώρος εγκλωβισμού χιλιάδων μουσουλμάνων

prosfiges-fraxtis prisonplanetgr


Η Ελλάδα θεωρείται πλέον χώρα εγκλωβισμού μουσουλμάνων, οι οποίοι σύμφωνα μάλιστα με κυβερνητικά στελέχη θα βοηθήσουν στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Η κυβέρνηση αναζητά συνεχώς νέους χώρους για να στεγάσει τις χιλιάδες «προσφύγων και μεταναστών» που ήδη βρίσκονται στην χώρα μας ή αναμένεται να
έρθουν, καθώς η Τουρκία με τα στραβά μάτια του ΝΑΤΟ στέλνει διαρκώς.
Υπολογίζεται πως σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς όπως στην πλατεία Βικτωρίας ή σε προσωρινά κέντρα φιλοξενίας σε όλη τη χώρα βρίσκονται χιλιάδες άνθρωποι που παραμένουν εγκλωβισμένοι και αναζητούν απεγνωσμένα τρόπο να φύγουν αλλά δεν τους αφήνουν, καθώς κατά τα φαινόμενα υπάρχει σχέδιο υποχρεωτικής παραμονής τους στην Ελλάδα.
Το κλείσιμο των συνόρων από τα Σκόπια σε συνεννόηση με την Άγκυρα καθώς και η προετοιμασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΗΕ για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, επιβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα θεωρείται πλέον χώρα-hot spot των προσφύγων και μεταναστών.
Από την άλλη, η υποβολή σχεδίου έκτακτης ανάγκης της Αθήνας στην ΕΕ, δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί την εν λόγω εξέλιξη και ζητά, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας σε πρώτη φάση 450 εκατομμύρια ευρώ για την δημιουργία υποδομών φιλοξενίας και ακόμη και προσλήψεις εκτός μνημονίου.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις