Καλάς-Παστούν οι φυλές απόγονοι του Μέγιστου των Ελ-λήνων.

kalas-700x360


Μην περιμένετε να το ακούσετε στην τηλεόραση. Μην περιμένετε επίσης να το μάθετε στα ελεγχόμενα από τη Νέα Τάξη σχολεία που παρέχουν γνώση για εγκεφαλικά καθυστερημένους και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας από παιδιά καθώς και των παιδιών σας. Όποιος δεν ψάξει δεν βρίσκει.
Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε το γεγονός ότι ολόκληρες φυλές Ελ-λήνων βρίσκονται ούτε λίγο ούτε πολύ στα βάθη της Ασίας. Κι όμως οι φυλές των Παστούν και των Καλάς στην ευρύτερη περιοχή του Αφγανιστάν είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μ.Αλεξάνδρου. Τα ευρήματα καθώς
και η ζωντανή θυγατρική της ελ-ληνικής γλώσσα τους,ο εθνικός χορός τους ο "ΑΘΕΝ" προερχόμενος απ' ευθείας από τον πολεμικό χορό της Παλλάδας Αθηνάς, τον πυρρίχιο, λέξεις όπως "jenekai=γυναίκα" "lega=λίγο","kakarra=κεφάλι" εκ του αρχαίου ελληνικού "κάρα",τ α γαλαζοπράσινα μάτια, τα ευγενή χαρακτηριστικά του πατρώου γένους , οι παραδοσιακές τους φορεσιές που μοιάζουν με τις ελληνικές, η αγάπη τους για αντίσταση, οι νόμοι δικαίου που δεν έχουν αλλάξει εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια, αποδεικνύουν την γονιδιακή τους συνέχεια από τότε που ο Μέγας Αλέξανδρος μετέφερε την Ελλάδα σε όλο τον γνωστό τότε κόσμο φτάνοντας ώς τις Ινδίες και την έρημο Τάκλα-Μακάν στην Κίνα και θα έφτανε ακόμα παραπέρα αν δεν είχε σταματήσει από το ..."Σύστημα".
kalas-1-350x262
kalas1
kalas4
kalash6
kalash1
Στο παρακάτω βίντεο ακούγεται μουσική Παστούν. Προσέξτε τις ομοιότητες με την ελληνική παραδοσιακή μουσική.



Υπομονή και θα ξανάρθει η ώρα που θα γίνει ξανά ο πλανήτης ΕΛ-ΛΑΣ.
Αυτή τη φορά όμως με άλλον αρχηγό. Ας ελπίσουμε να είμαστε εκεί να το δούμε.





ΠΗΓΗ




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις