ΚΤΗΝΗ σε κέντρο υποδοχής..Επιτέθηκαν σε Σουηδούς αστυνομικούς που προσπάθησαν να σώσουν 10χρονο αγοράκι που το βίαζαν «μετανάστες»

elas-lyste.blogspot


Κινδύνεψε η ζωή των αστυνομικών στη προσπάθεια τους να σώσουν το 10χρόνο παιδάκι...από τους συνεχόμενους και συστηματικούς βιασμούς του παιδιού,από «μετανάστες-κτήνη» μέσα στις εγκαταστάσεις.
Οι 10 αστυνομικοί αναγκάστηκαν να διαφύγουν από το κέντρο προσφύγων στο Signalisten της Σουηδίας μόλις άρχισε να τους περικυκλώνει μια
συμμορία από μετανάστες «κτήνη».

Σύμφωνα με το Russia Today,οι αστυνομικοί είχαν πάει για να σώσουν ένα 10 χρονο αγόρι μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του κέντρου προσφύγων,για συνεχόμενους και συστηματικούς βιασμούς του παιδιού,από «μετανάστες-κτήνη» μέσα στις εγκαταστάσεις.

Το προσωπικό του κέντρου μεταναστών δεν μπορούσε να πάρει το παιδί από τα χέρια τους γιατί συνάντησε την εχθρική στάση των βιαστών του «προσφύγων» και για αυτό κάλεσε την αστυνομία.

Ένας από τους αστυνομικούς περιγράφει το περιστατικό στην γραπτή αναφορά του που παρέδωσε στους ανωτέρους του και δημοσιοποίησε η εφημερίδα Vestmanlands Läns Tidning.

"Μόλις πλησιάσαμε στο σημείο που είχαμε από τις καταγγελίες εμφανίστηκαν ξαφνικά ακριβώς πίσω μας με άγριες διαθέσεις πάρα πολλά άτομα.
Ένιωσα πως ήρθε η ώρα να παλέψω για την ζωή μου.
Ήμασταν 10 αστυνομικοί σε ένα στενό πέρασμα. Ξαφνικά ακούω κάποιον να φωνάζει ότι υπάρχει έξοδος κινδύνου," ...έγραψε στην έκθεση του ο αστυνομικός.

Το συμβάν έγινε την περασμένη Τετάρτη 20-01-16  αλλά η αστυνομία τηρούσε «σιγή ιχθύος» μέχρι την Δευτέρα..που έγινε ένα ακόμα τραγικό περιστατικό..

Στο κέντρο ασυνόδευτων ανήλικων για τους πρόσφυγες του Mölndal,μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου η 22χρονη κοινωνική λειτουργός Alexandra Mezher (εικόνα),από 15χρόνο Σομαλό...ο οποίος και συνελήφθη από την αστυνομία.


Εντύπωση επίσης προκαλεί και η δήλωση του πρωθυπουργού της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν «Οι υπάλληλοι,η πολιτεία,αλλά και η αστυνομία αγωνίζονται σκληρά για να κρατήσουν τα πράγματα υπό έλεγχο στα κέντρα υποδοχής»..
Κι αυτή η δήλωση δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και στη Σουηδία...γιατί έχει χαθεί ο έλεγχος και στα κέντρα υποδοχής μεταναστών αλλά και έξω,στους δρόμους.

Η αστυνομία προειδοποίησε τους πολίτες poy χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς,να προσέχουν τις συμμορίες νεαρών «μεταναστών» οι οποίοι παρενοχλούν επιβάτες και κάνουν επιθέσεις σε γυναίκες και κορίτσια,για να τις ληστέψουν ή να τις παρενοχλήσουν σeξουαλικά.

Πολλά νεαρά κορίτσια στη Στοκχόλμη ανέφεραν σεξουαλικές επίθεση σε δημόσιες πισίνες, πάλι από άτομα που πήγαν στη Σουηδία με σκοπό να ζητήσουν άσυλο.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις