ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΥΣ.. ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΦΟΤΟ3



17χρονη η οποία χρησιμοποίησε στη Δανία σπρει πιπεριού σε μουσουλμάνο μετανάστη που πήγε να της επιτεθεί, αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις.
Οι βιασμοί έχουν γίνει πλέον πρωτοσέλιδα στις δανικές εφημερίδες. Αρκετές γυναίκες έχουν κάνει αναφορές λέγοντας πως έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από την επιθετική συμπεριφορά των Μουσουλμάνων οι οποίοι ζητούν άσυλο καθώς και
από πρόσφυγες στο τοπικό κέντρο ασύλου.
ΦΟΤΟ1-1
Ωστόσο, η τοπική εφημερίδα αναφέρει ότι ο βιαστής δεν είναι γνωστό αν ήταν μουσουλμάνος μετανάστης ή απλός πρόσφυγας. Η αστυνομία έντεχνα αρνείται να δημοσιοποιήσει την περιγραφή του βιαστή επειδή ακριβώς ήταν μουσουλμάνος.
Ο δράστης έριξε την κοπέλα στο έδαφος άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι της και προσπαθούσε να την ξεντύσει. Η κοπέλα μπόρεσε να εμποδίσει τον περεταίρω βιασμό της με την επίδειξη σπρέι πιπεριού και χρησιμοποιώντας το κατά του δράστη.
ΦΟΤΟ2-1
Παρόλα αυτά, οι αρχές τώρα ισχυρίζονται πως αυτήν τη στιγμή η κοπέλα θα είναι αυτή που θα διωχθεί ποινικά. «Είναι παράνομο να χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού επομένως είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί γι’ αυτό», είπε ο τοπικός εκπρόσωπος της αστυνομίας στο δανέζικο κανάλι TV Syd. Όσο για τον άντρα ο οποίος της επιτέθηκε, αυτός τράπηκε σε φυγή και δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα σε ορισμένους Δανούς οι οποίοι επισημαίνουν τις αυξανόμενες αναφορές βιασμού από μουσουλμάνους μετανάστες οι οποίοι ζητούν άσυλο στο Sonderborg και σε άλλες δανικές πόλεις. την ίδια στιγμή που οι αστυνομικοί είναι σε διαρκή υπέρενταση ώστε να εκτελέσουν σωστά τα καθήκοντά τους», ανέφερε η τοπική εφημερίδα.
ΦΟΤΟ4-1
Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε γυναίκες στη Γερμανία στις οποίες μοίρασαν σπρέι πιπεριού κατα επίδοξων μουσουλμάνων βιαστών, ακτιβιστές από την κίνηση German Identitarian στη Σαξονία.
Το συμπέρασμα το οποίο εξάγεται από την παραπάνω ιστορία, η οποία φυσικά δεν θα είναι η μοναδική, είναι ότι όχι μόνο θα απαγορεύεται να μιλάμε κατά των λαθρομεταναστών αλλά θα… θεωρείται παράνομο ακόμα και να αμυνθούμε!
Αν οποιοσδήποτε από εμάς, κυρίως γυναίκες, προσπαθήσει να προστατέψει τη σωματική του ακεραιότητα με οποιοδήποτε μέσο θα του ασκείται ποινική δίωξη και θα κινδυνεύει μέχρι και να φάει φυλάκιση ενώ οι λαθρομετανάστες ανενόχλητοι θα συνεχίζουν χωρίς σταματημό τα εγκλήματά τους!

Τι ωραία που έχει γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση!




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις