Ορδές παράνομων μεταναστών φτάνου καθημερινά στην Αθήνα - Μας «παρηγορεί» η Νέα Τάξη με βραβεία νόμπελ

metanastesssss


Συνεχίζεται η αθρόα έλευση παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, με την παγκόσμια τάξη να μας παρηγορεί με βραβεία νόμπελ για την πράγματι απέλπιδα προσπάθεια του ελληνικού φιλότιμου να διασώσει άνδρες και γυναικόπαιδα από τα κρύα νερά του Αιγαίου, στα οποία βυθίζονται κατόπιν παραίνεσης των τούρκων
δουλεμπόρων.
Την Δευτέρα στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία με 1481 λαθραίους μετανάστες. Συγκεκριμένα, τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία "Νήσος Μύκονος" και "Νήσος Ρόδος" μετέφεραν από Χίο και Μυτιλήνη 1127 άτομα ενώ το καταμαράν tera jet, από τη Χίο, 354.
Την ίδια ώρα η ΕΕ δίνει χρήματα στην Τουρκία, προκειμένου εκείνη να στέλνει καθημερινά όλο και περισσότερους παράτυπους μετανάστες, με σκοπό την πλήρη αποδιάρθρωση της ελληνικής κοινωνίας. Επιπλέον μαζί με παράνομους μετανάστες εισχωρούν εδώ και πολύ καιρό πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας που ανά πάσα στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα εντός των συνόρων μας. Ενδεχόμενα ταυτόχρονα με «θερμή» επιχείρηση των Τούρκων στο Αιγαίο.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις