Ύποπτα εμβόλια ευθύνονται για την κατάρρευση 15 μαθητών σε σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο

northamp




Έρευνα ξεκίνησε στα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν σε ένα σχολείο για αγόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από την ασθένεια που εμφάνισαν αρκετοί μαθητές που έκαναν το εμβόλιο.
Μια σειρά αυτών των εμβολίων οδήγησε σε σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Μετά το περιστατικό αναβλήθηκαν τα υπόλοιπα εμβόλια και στάλθηκε
σημείωμα στους γονείς των παιδιών που είχαν εμβολιαστεί με οδηγίες για την περίπτωση που τα παιδιά εμφανίσουν ναυτία.
Φήμες λένε πως μπορεί να υπήρχε ελλατωματική παρτίδα εμβολίων, "είπε μια μητέρα, σύμφωνα με την Daily Mail.
Τουλάχιστον ένα παιδί στάλθηκε στα επείγοντα και για προληπτικούς λόγους, αλλά «αργότερα πήρε εξιτήριο χωρίς περαιτέρω συνέπειες», σύμφωνα με επιστολή που απέστειλαν στο σπίτι του.
Η επιστολή κατηγόρησε «τις απρόβλεπτες περιστάσεις» για τις επιπλοκές, και ενημέρωσε τους γονείς για την παρακολούθηση της υγείας του παιδιού τους και να ψάχνουν ειδικά για σημάδια ζάλης, ναυτίας ή εξάνθημα του δέρματος:
SUNNEWS NTI SCHOOL 2659447a-768x726
Ένα πανεθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού στο Ηνωμένο Βασιλείο για τον μηνιγγιτιδόκοκκο έχει ξεκινήσει, που στοχεύει ειδικά τα βρέφη, παρά τις προειδοποιήσεις ότι «η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα ... δεν έχουν τεκμηριωθεί σε παιδιά μικρότερα των 10 ετών."
Επιπλέον, παρενέργειες συμπεριλαμβανομένου μέχρι και του θανάτου έχουν αναφερθεί ως ανεπιθύμητες εκδηλώσεις για το εμβόλιο, στο σύστημα αναφοράς για τα εμβόλια κατά του μηνιγγιτιδόκοκκου που παράγονται για τους ορότυπους A, C, Y και W-135.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις