DeutscheBank: Το γερμανικό κράτος ετοιμάζεται να καταρρεύσει και να σπείρει τον όλεθρο…

 



Την ίδια στιγμή που κούναγαν το δάχτυλο στην Ελλάδα για 80 δις, το γερμανικό τέρας έφτιαχνε την φούσκα της χιλιετίας, ύψους 73 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε παράγωγα!Αποσύρουν τα λεφτά τους μεγαλοκαταθέτες και επενδυτές σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα της τράπεζας
Έκρυβαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί αλλά τα τελευταία
εικοσιτετράωρα τα CDS δείχνουν κατάρρευση και ο Σόιμπλε ψελλίζει ακόμα για Grexit…
Είναι τέτοια η μόλυνση που έχει επιφέρει η Deutsche Bank που δεν θα μιλάμε πλέον για οικονομικό ολοκαύτωμα αλλά για παγκόσμιο όλεθρο. Για να κατανοήσετε το μέγεθος, δείτε το γράφημα:
Deutsche Bank
Η αριστερή στήλη δείχνει το Γερμανικό ΑΕΠ. Η μεσαία στήλη, το ΑΕΠ ολόκληρης της Ευρωζώνης και η δεξιά στήλη την έκθεση της Deutsche Bank που περιγράψαμε. Όπως καταλαβαίνετε, μπροστα της, τα μεγέθη της Ελλάδας ειναι μία ευθεία γραμμή. Με άλλα λόγια, η πτώση της Deutsche Bank ισοδυναμεί με χρεοκοπία 220 χωρών με το πρόβλημα της Ελλάδας
Δείτε τώρα τι αποκαλύπτουν τα CDS τις τελευταίες ημέρες:
Deutsche Bank
Ήδη βρίσκονται στα επίπεδα της εποχής Lehman Brothers, με την διαφορά οτι τότε η DB ήταν από τους διοργανωτές του κολοσσιαίου σκανδάλου.
Ουδείς μπορεί να στηρίξει αυτή την φούσκα όταν σκάσει και γνωρίζοντας την ιστορία, όταν σκάνε οι Γερμανοί, έχουμε παγκόσμιο πόλεμο.
Μην υποτιμάτε μάλιστα την πρόσφατη χολιγουντιανή ταινία «Το σορτάρισμα» η οποία πραγματευόταν το σκάνδαλο Lehman. Η ταινία περιγράφει την DB ως οργανωτή του σκανδάλου, κοινώς οι αμερικάνοι τραβούν το χαλί, τουλάχιστον επικοινωνιακά στους γερμανούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, από τα τέλη Νοέμβρη σημειώνονται κολοσσιαίες μετακινήσεις κεφαλαίων, αφού η πορεία στον όλεθρο ειναι εμφανής.
Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις με φόντο τον επικίνδυνο Σόιμπλε να μιλά ακόμα για Grexit.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις