ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ!!!

e9c81-bear-630x400



Λαμβάνουμε την [απόρρητη πληροφορία] από Μόσχα και την μεταδίδουμε [άμεσα] για να καταλάβουμε όλοι ότι η Παγκόσμια Ειρήνη κρέμεται από μία κλωστή…
Βαραίνει το κλίμα στην Μέση Ανατολή επικίνδυνα με τους Ρώσους επιτελείς να μην αποκλείουν τίποτα ενώ σύμφωνα με διαβαθμισμένες
πληροφορίες που διακινούν κύκλοι πολύ κοντά στην [Ρωσική FSB], «οι Τούρκοι ετοιμάζονται για μαζική εισβολή στην Βόρεια Συρία με χιλ.στρατιώτες»!!!
Γιαυτό άλλωστε απαγόρευσαν χθές σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές,την πτήση του Ρωσικού φωτοαναγνωριστικού [ΑΝ-30],γιατί θα εντόπιζε τις μαζικές συγκεντρώσεις των Τουρκικών δυνάμεων!!!
Η Ρωσία απο την πλευρά της και σύμφωνα με αυτά που μπορούμε να καταλάβουμε,είναι αποφασισμένη,όχι απλώς να σταματήσει την Άγκυρα,αλλά να της δώσει ένα τέτοιο μήνυμα που θα σοκάρει την ανθρωπότητα!!!
Τουτέστιν θα πραγματοποιήσει χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων!!!Ήδη μετά την χθεσινή επιστροφή του Ρωσικού ΑΝ-30 απο το Εσκί Σεχίρ και την ματαίωση της αποστολής του,οι Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται κυριολεκτικά επι ποδός πολέμου και αυτό θα το δούμε να εκδηλώνεται με αποκαλυπτικό τρόπο τα επόμενα 24ωρα!!!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις