Καρμικές σχέσεις;...Βρήκαν κοινή τους φωτογραφία 15 χρόνια πριν γνωριστούν!

Σκεφτείτε για μία στιγμή πόσες φωτογραφίες έχετε
βγάλει στη μέση του δρόμου, σε παραλίες, σε μαγαζιά, σε εκδηλώσεις. Και τώρα προσπαθήστε να θυμηθείτε σε πόσες από αυτές εκτός από εσάς βλέπετε ξένους, που απλά έτυχε...
να βρίσκονται στο πλάνο εκείνη την ώρα. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν αργότερα στη ζωή σας να γνωρίσετε κάποιον από
τους ξένους αυτούς;
Μπορεί να μην είναι μία ιστορία αγάπης κατασκευασμένη από την Disney, όμως από εκεί ξεκινά. Φταίει η μοίρα, το πεπρωμένο ή είναι μία απλή σύμπτωση; Κανείς δεν ξέρει, σίγουρα όμως ο Alex και Dona Voutsinas γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι εννοούμε όταν λέμε “τι μικρός που είναι ο κόσμος”.
Κατάγονται από διαφορετικές χώρες και ερωτεύτηκαν όταν η Dona έπιασε δουλεία στο ξενοδοχείο της οικογένειας του Alex. Τότε πίστευαν ότι συναντήθηκαν πρώτη φορά, όμως μία φωτογραφία από το 1980 τους διαψεύδει.

“Πάθαμε σοκ όταν το συνειδητοποιήσαμε”



Μία βδομάδα πριν το γάμο τους, ακόμα έψαχναν τις παλιές οικογενειακές φωτογραφίες, για να επιλέξουν ποιες θα χρησιμοποιήσουν στο βίντεο της δεξίωσης της τελετής. Τότε, η προσοχή του Alex έπεσε σε μία φωτογραφία της Donna όταν ήταν 5 ετών, στην Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα. Η οικογένεια μόλις είχε μετακομίσει στην περιοχή από την Νέα Υόρκη και επισκεπτόταν το πάρκο για πρώτη φορά.
Στο μπροστινό μέρος της φωτογραφίας, ήταν η μικρή Donna με τα δύο αδέρφια της που πόζαραν με έναν από τους διάσημους χαρακτήρες του πάρκου, αλλά στο πίσω μέρος κρυβόταν η έκπληξη...
Ο Alex διέκρινε κάτι οικείο στην φωτογραφία. Έναν άνδρα με μία λευκή τούφα στα μαλλιά να σπρώχνει ένα παιδικό καρότσι. Αμέσως κατάλαβε ότι ο άνδρας ήταν ο πατέρας του, Tony.
Άρπαξε την φωτογραφία και πήγε στο σπίτι της μητέρας του, όπου άρχισε να ψάχνει τις δικές του παλιές φωτογραφίες. Ανάμεσα σε άλλες εκατοντάδες, βρήκε μερικές από το δικό τους ταξίδι στην Disney World το 1980. Η οικογένειά του τότε είχε ταξιδέψει από το Μόντρεαλ του Καναδά και όπως η Donna, επισκεπτόταν για πρώτη φορά το πάρκο.

Σε όλες τις φωτογραφίες, που βρήκε, και εκείνος και ο πατέρας του φορούσαν τα ίδια ρούχα με αυτά στην αντίστοιχη φωτογραφία της Donna. Αποκλείεται να ήταν λάθος!

Ο Alex Voutsinas και η Donna Balzano βρίσκονταν στην ίδια φωτογραφία 22 χρόνια προτού παντρευτούν! Τελικά, ο κόσμος είναι πολύ μικρός...

“Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος διασχίζει διάφορα μονοπάτια στη ζωή του, που πολλές φορές διασταυρώνονται με αυτά άλλων. Το να υπάρχει όμως απτή απόδειξη γι' αυτό, όπως συνέβη σε εμάς, μου φαίνεται απίστευτο”, λέει ο Alex.

Οι δύο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1995 και παντρεύτηκαν το 2002. Σήμερα έχουν αποκτήσει τρία αγόρια και συνεχίζουν να πηγαίνουν στην Disney World. Όταν επιστρέφουν σπίτι τους πάντα κοιτούν προσεκτικά τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει και όλα τα κοριτσάκια που βρίσκονται τυχαία σε αυτές.

“Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να βρίσκονται κάπου εκεί οι μελλοντικές σύζυγοι των παιδιών μας...”.












ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις