Η νέα μέθοδος γενοκτονίας λέγεται κίνημα «child free»!!

illuminati-hd-beeehm1



Στην δυτική «δημοκρατική» και πάνω απ όλα «εξελιγμένη» κοινωνία, το κίνημα «Child-free» κερδίζει συνεχώς ένα σοβαρό ποσοστό πολιτών. Πρόκειται για ένα «κίνημα» που προωθείτε απ την Νέα Τάξη Πραγμάτων και αφορά την «απαλλαγή» της τεκνοποιήσεως από τα νέα ζευγάρια. Το κίνημα αυτό, στην ουσία απευθύνεται σε ζευγάρια τα οποία είναι εκούσια άτεκνα, η οικειοθελώς άτεκνα, πάρτε το όπως θέλετε. Η υποκουλτούρα και η ιδεολογία αυτού του
σατανικού σχεδίου, χαρακτηρίζεται από μια συνειδητή απροθυμία να αποκτήσει παιδιά ένα νέο νιόπαντρο ζευγάρι, τα οποία θα αποτελούσαν στην προκειμένη περίπτωση την πεμπτουσία του γάμου τους.
Η κύρια ιδέα του κινήματος αυτού είναι η απόρριψη της τεκνοποιήσεως παιδιών στο όνομα της ατομικής ελευθερίας και της προώθησης της «άτεκνης ανέμελης ζωής» που προσφέρει πολύ περισσότερη διασκέδαση, ελεύθερο χρόνο και προπάντων οικονομία χρημάτων .
Ο ιδρυτής του κινήματος αυτού είναι μια φεμινίστρια(τι σύμπτωση!) με το όνομα Μάργκαρετ Σάνγκερ. Αυτή είναι ο ιδρυτής της ΜΚΟ με την ονομασία «Σύνδεσμος ελέγχου γεννήσεων», η οποία από το 1925 ευρίσκεται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Rockefeller, και η οποία αργότερα μετονομάστηκε Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού.
Δύο επίσης φεμινίστριες, η Ellen Peck και η Shirley Radley ίδρυσαν την οργάνωση «Εθνικό Οργανισμό γεννήσεων». Ο λόγος που το έκαναν(πάντα για το καλό μας) ήταν για να μην θίγονται τα δικαιώματα ( υποτίθεται) των οικογενειών χωρίς παιδιά.
Τέτοιες ΜΚΟ γαλουχούν τους οπαδούς τους να μην κάνουν παιδιά για να ζήσουν μια φαινομενικά «ελεύθερη και δημιουργική» ζωή γεμάτη δραστηριότητες και ασχολίες .
Η ιδέα αυτή η οποία προβάλλεται στην δύση με όλα τα μέσα , τηλεόραση, ιντερνέτ, ταινίες, και βρίσκει μιμητές στο πρόσωπο εκατοντάδων νεαρών κυρίως ζευγαριών.
Τέτοιου είδους αντιλήψεις δεν έχουν μολυνθεί μόνο όλη η δύση , αλλά και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Η δημοτικότητα του κινήματος αυτού αυξάνεται συνεχώς .
Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται είναι πολλά και είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενα, ωστόσο, αρκεί το άτομο να το αποφασίσει και να πει « Ναι είναι αλήθεια, είναι καλύτερα χωρίς τα παιδιά».
Διότι σύμφωνα με τους δημιουργούς της νέας «ιδεολογίας» :
– Το παιδί βάζει πολλούς περιορισμούς και προκαλεί προβλήματα.
– Το παιδί απαιτεί πολύ χρόνο και προσοχή.
– Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος δύσκολη , «χαλάει» το σώμα της γυναίκας, η διάθεση. Μπορεί να καταστρέψει την «ευτυχισμένη οικογένεια σας.»





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις