Εθνικιστικό τρολάρισμα στο Mega: Πώς βγήκε στον αέρα μήνυμα κατά της λαθρομετανάστευσης! ΒΙΝΤΕΟ





Γκάφα ολκής έκανε το Mega στο δελτίο ειδήσεων της Κυριακής.
Την ώρα που είχαν στον αέρα ένα ακόμη στημένο και εκτός πραγματικότητας ρεπορτάζ για τον συνεχή ερχομό των λαθρομεταναστών και το τόσο πολυδιαφημισμένο «Νόμπελ Ειρήνης 2016», κατέρρευσε όλος ο χάρτινος πύργος της χοντροκομμένης υπέρ των
λαθρομεταναστών προπαγάνδας τους, όταν κάτω από την κεντρική παρουσιάστρια και την δημοσιογράφο – ρεπόρτερ που αναπαρήγαγε την καθεστωτική προπαγάνδα, πέρασε σαν «τρέιλερ» το ακόλουθο μήνυμα: «Σιγά μην υπογράψω! Να τους κρατήσουν σπίτια τους και να μη τους στέλνουν Αθήνα. Νόμπελ βλακείας θέλουμε! Με το που έρχονται να μπαίνουν σε βαπόρι και όταν γεμίζει να πηγαίνει στην Συρία, Καζακστάν».
Ακόμα και μέσα από τα μηχανήματα ασφαλείας του δελτίου ειδήσεων του Mega, βρήκε τρόπο να δραπετεύσει η αλήθεια για το πώς αντιλαμβάνεται ο Ελληνικός Λαός την λαθρομετανάστευση. «Όλα τα λεφτά» (για να μιλήσουμε στην αγαπημένη γλώσσα των Megaνθρώπων) ήταν η αμηχανία της Σαράφογλου, βλέποντας το πολύ… φιλολαθρομεταναστευτικό αυτό μήνυμα.
Σκεφτείτε, λοιπόν, πόσο πολύ περισσότερο «κράξιμο» έχει πέσει στην πραγματικότητα και από αναρίθμητους άλλους τηλεθεατές, των οποίων την αντίδραση όμως φροντίζουν όχι μόνο να τη αποκρύπτουν αλλά και να την διαστρεβλώνουν συστηματικά.
Θα συμφωνήσουμε, πάντως, με την Σαράφογλου ότι όντως το μόνο που έκαναν ήταν να διαδώσουν το μήνυμα. Από το Νόμπελ γκάφας του Mega, στο Νόμπελ βλακείας που τους απένειμε ο ανώνυμος σχολιαστής με το… δηλητηριώδες λαϊκό χιούμορ του.








ΠΗΓΗ




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις