ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ...!!! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤAΣΚEΥΑΣΟΥΝ HOTSPOT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!

Σε αναβρασμό οι κάτοικοι της Κω για το hotspot στο νησί τους



Σε αναβρασμό είναι οι κάτοικοι της Κω οι οποίοι, λίγες ώρες έπειτα από την «θερμή» υποδοχή που επιφύλασσαν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ξεσηκώθηκαν και συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή όπου θα δημιουργηθεί το hotspot.
Πρόκειται για την περιοχή του Ιππικού Ομίλου στο Σελβέρι, εκεί όπου νωρίτερα προσγειώθηκε το ελικόπτερο που μετέφερε τον κ. Καμμένο. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για
την δημιουργία hotspot στο νησί τους, καθώς βρίσκεται μόλις σε απόσταση 10 περίπου λεπτά από την πόλη της Κω και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη δημιουργία του, έχοντας στο πλευρό τους την αμέριστη στήριξη και της Συντονιστικής Επιτροπής Λινοποτίου.

Μάλιστα, παρά την ύπαρξη των σκαπτικών μηχανημάτων που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στην περιοχή, οι πολίτες του νησιού κατάφεραν να φτάσουν και να διαμαρτυρηθούν στον χώρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Ιανουαρίου και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» ο δήμαρχος του νησιού έλεγε πως το hotspot στην Κω δεν είχε ακόμη ετοιμαστεί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ήταν «το χειρότερο δυνατόν».

«Τίποτα δεν υπάρχει στο χώρο του hotspot», τόνιζε ο Γιώργος Κυρίτσης, υπογραμμίζοντας ότι το κέντρο υποδοχής προσφύγων που αναμένεται να ετοιμαστεί βρίσκεται σε απόσταση 10-15 λεπτών από την πόλη της Κω.

«Η Κως έχει έναν κεντρικό οδικό άξονα, δεν έχουμε άλλον δρόμο, στον οποίο κινούνται καθημερινά και οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, ειδικά το καλοκαίρι οι χιλιάδες επισκέπτες», ανέφερε και σημείωνε: «Είναι πάνω στον δρόμο, είναι απέναντι από ένα στρατόπεδο, είναι ένας πρώην χώρος στρατοπέδου, δίπλα σε μία εκκλησία, η οποία λειτουργεί καθημερινά, δίπλα σε σπίτια και σε κατοικημένη περιοχή και δεν έχει καμία υποδομή. Δεν έχει ξεκινήσει τίποτα ακόμα. Δεν έχει μπει τίποτα».





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις