ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ! 840 Καθηγητές Ιατρικής από το παράθυρο...


Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Και ενώ η Χώρα μας έχει βυθιστεί στην οικονομική κρίση, κάποιοι κατάφεραν να περάσουν πριν τις εκλογές του 2012 ρύθμιση με την οποία με εντελώς πρωτόγνωρες για τις ακαδημαϊκά δεδομένα διαδικασίες θα γίνονται «Καθηγητές Πανεπιστημίου», χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε ώρα σε αυτό!
Πρόκειται δηλαδή για «Καθηγητές Πανεπιστημίου από το παράθυρο»! Επιπλέον το κάθε Πανεπιστήμιο είναι υποχρεωμένο να κρίνει τουλάχιστον 3 ιατρούς Ε.Σ.Υ. ανά ειδικότητα (!) τον χρόνο, δηλαδή με απλά μαθηματικά στις 40 ειδικότητες της Ιατρικής θα αποκτήσουμε άλλους 840 Καθηγητές Ιατρικής σε ένα χρόνο στα 7 Πανεπιστήμια της Ελλάδας!!!! 
Φυσικά, όπως αναμένονταν, όλα τα Πανεπιστήμια της Χώρας που έχουν Ιατρικές Σχολές (Πανεπιστήμια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Κρήτης, Θεσσαλίας, Ιωαννίνων, Θράκης) προσέφυγαν από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Α.Ε.Ι. (ΠΟΣΔΕΠ) στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης ως αντισυνταγματική.

 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις