"ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ... "

 
 
Συνεχίζει να δημιουργεί πονοκεφάλους σε κυβέρνηση και Μαξίμου ο Νίκος Νικολόπουλος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής του να καταψηφίσει ορισμένες από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.
«Στη βάση των συνεργειών ως ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος θα συμφωνούμε κατά περίπτωση»  και εξήγγειλε ότι θα καταθέσει ερώτηση προς τον πρωθυπουργό ζητώντας του, όπως είπε χαρακτηριστικά, «να πει στα ευλογημένα παιδιά τους δημοσιογράφους τα ονόματα των δύο υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση των πόθεν έσχες».

Προανήγγειλε, επίσης, ότι το επόμενο πεδίο κόντρας με την κυβέρνηση θα αφορά «όσα επηρεάζουν τον αξιακό πυρήνα μου». «Όταν βγαίνει ο Ιερώνυμος και λεέι ότι αυτά που λέει η Σία και ο Φίλης δεν είναι τόσο αθώα, αυτά θίγουν τον ελληνορθόδοξο δεξιό χώρο που εγώ εκφράζω. Θα είναι και αυτό ένα θέμα μετωπικής σύγκρουσης» διευκρίνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Νικολόπουλος επανέλαβε, πάντως, ότι «θα ήταν πολιτική απρέπεια να αφήσω τον Πάνο Καμμένο με Κοινοβουλευτική Ομάδα των 9» διευκρινίζοντας τότι «εγώ συνεργαζόμενος ήμουν, δεν έγινα ΑΝΕΛ».

Σε ερώτηση, τέλος, για τη στάση που θα κρατήσει στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης είπε χαριτολογώντας ότι «θα πάω να ρωτήσω τα παιδιά που είναι προς υιοθεσία αν θέλουν τη μαμά τους να τη λένε Γιώργο». Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω ρωτώντας τους δημοσιογράφους αν ξέρουν το ανέκδοτο με το παιδί που λέει στον πατέρα του «πω πω πόσο μεγάλος είσαι» και τον πατέρα να απαντά «πού να δεις η μητέρα σου».
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις