Τρόμος στην Ιερουσαλήμ: Μαχαιρώνουν πεζούς σε στάσεις λεωφορείων - Νέα επίθεση με δύο νεκρούς

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzEwLzEzL3NkYTEuanBn&t=635803218275994529&w=820&h=457&a=Center

Τρόμος έχει σκεπάσει την Ιερουσαλήμ! Δεκάδες επιθέσεις σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες με τραυματίες, ακόμη και νεκρούς. Σε δύο διαφορετικές τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην Ιερουσαλήμ τραυματίστηκαν επιβάτες λεωφορείου, ενώ νεκρός έπεσε ένας 60χρονος άντρας και ένας τρομοκράτης.
Στο πρώτο περιστατικό τρομοκράτες εισέβαλαν σε λεωφορείο και άρχισαν να πυροβολούν και να μαχαιρώνουν επιβάτες. Σύμφωνα με την
εφημερίδα «Jerusalem Post» , οι άντρες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε επιβάτες λεωφορείου στην περιοχή της Ιερουσαλήμ Armn Hanatziv τραυματίζοντας συνολικά 16 άτομα. Από την επίθεση έπεσε νεκρός ένας 60χρονος επιβάτης και ένας εκ των τρομοκρατών.
Λίγη ώρα μετά, μία δεύτερη επίθεση σημειώθηκε στο δρόμο της Ιερουσαλήμ, Malkei Israel Street.
Ο δράστης έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε περαστικούς κοντά σε μια στάση λεωφορείου και στη συνέχεια βγήκε από το όχημά του και επιτέθηκε στους περαστικούς με μαχαίρι, πρόσθεσε η αστυνομία, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Από την επίθεση τραυματίστηκαν πέντε άτομα.
Άλλη μια επίθεση με μαχαίρι κοντά σε σταθμό λεωφορείου - Δύο τραυματίες
Ένας περαστικός τραυματίστηκε σήμερα το πρωί στην Ράνανα, μια πόλη βόρεια του Τελ Αβίβ από επίθεση που δέχθηκε από έναν Παλαιστίνιο με μαχαίρι, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία, η οποία διευκρίνισε ότι ο δράστης τέθηκε υπό έλεγχο από άλλους περαστικούς.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, τον οποίο επικαλέστηκε ο δημόσιος ραδιοσταθμός, ο δράστης της επίθεσης ξυλοκοπήθηκε από τους περαστικούς.
Πρόκειται για έναν 22χρονο Παλαιστίνιο από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, διευκρίνισε η ισραηλινή αστυνομία.
Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε επίσης ο περαστικός που τραυματίστηκε από τον Παλαιστίνιο. Ωστόσο η αστυνομία δεν διευκρίνισε σχετικά με την κατάσταση των τραυμάτων που φέρει αυτός.
Ο 22χρονος επιτέθηκε στο θύμα του κοντά σε έναν σταθμό λεωφορείου και οι αυτόπτες μάρτυρες έπεσαν πάνω του και τον έθεσαν υπό έλεγχο προτού φτάσουν εκεί οι δυνάμεις ασφαλείας, πρόσθεσε επίσης η αστυνομία.
Πρόκειται για την 20η επίθεση που σημειώνεται με μαχαίρι από τις 3 Οκτωβρίου.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις