ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ..


 
 
 Για να κάνω σύγκριση, πρέπει να εξετάζω όμοια πράγματα. Εκτός του ότι ο παραπάνω αριθμός είναι δημιούργημα φαντασίας.

1.--- Οι μετακινηθέντες τη χρονική περίοδο 1940-1945, μετακινήθηκαν χωρίς τη θέλησή τους βίαια σε στρατόπεδα συγκέντρωσης 150.000 άτομα, ή έφυγαν στην Αίγυπτο με τα υπολείμματα του Ελληνικού στρατού περίπου 5.000 άτομα, με τη σύμφωνη γνώμη των αρχών των χωρών υποδοχής.

2.--- Οι μετακινηθέντες τη χρονική περίοδο 1945-1948, μετακινήθηκαν βίαια χωρίς τη θέλησή τους λόγω του εμφυλίου πολέμου και δεν υπερβαίνουν τις 20.000 άτομα, που μετακινήθησαν με τη σύμφωνη γνώμη των χωρών υποδοχής.

3.--- Οι μετακινηθέντες την χρονική περίοδο, 1950-1967, περίπου 200.000 άτομα, είναι όλοι νόμιμοι μετανάστες που μετακινήθησαν κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις, με κοινή συμφωνία με τις χώρες υποδοχής.

4.--- Οι μετακινηθέντες την χρονική περίοδο 1967-1974, περίπου 2.000 πολιτικοί πρόσφυγες, έγιναν αποδεκτοί στις χώρες υποδοχής, σύμφωνα με τους κανόνες διεθνούς δικαίου, περί προστασίας των πολιτικών προσφύγων..

ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ της εισβολής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, η αποδοχή γίνεται εκ των υστέρων και εκ του πονηρού, ως νομιμοποίηση του σύγχρονου δουλεμπορίου και ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ.

Τι να συγκρίνω????????
Ποιο από τα παραπάνω γεγονότα που αφορούν Έλληνες, ταιριάζει προς σύγκριση με τη σημερινή αθλιότητα νομιμοποίησης και επιβολής του δουλεμπορίου και των εισβολέων φονιάδων????

Τι να αποδεχθώ?????
Το ότι μας έχουν εντοπίσει ως τον αδύναμο κρίκο και εφαρμόσουν το "μπέστε σκύλοι αλέστε κι΄ αλεστικά μη δίνετε???"

Ποιος δουλεύει ποιον για να βάλει λίγα ψωροεκατομμύρια στη τσέπη???
ΟΥΤΕ το 1% δεν ήσαν παράτυποι μετανάστες και αφορά άτομα που δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο!!!!!! ή είχαν ξεπεράσει κατά 2-3 χρόνια, το όριο ηλικίας που έθεταν οι χώρες υποδοχής!!!!
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις