Θράσος λαθρομεταναστών: ''Δεν πάμε πουθενά, θα μείνουμε στο Πεδίον του Άρεως''

Θράσος λαθρομεταναστών: ''Δεν πάμε πουθενά, θα μείνουμε στο Πεδίον του Άρεως''

Και μετά τη χθεσινή μεταφορά των λαθρομεταναστών από το Πεδίο στο Βοτανικό πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν φόβο για πιθανότητα - παρά τη διακριτική αστυνόμευση της περιοχής συνεχούς παρουσίας - ομαδικής κατασκήνωσης και νέων λαθρομεταναστών στο ευάερο
και ευήλιο χώρο του Πεδίου του Άρεως.
Φαίνεται πως αυτοί οι φόβοι δεν είναι αβάσιμοι, αφού λίγο μετά τη σάρωση του χώρου νωρίς το πρωί από τα συνεργεία του Δήμου κάποιοι ελάχιστοι είναι η αλήθεια είδαν...είσοδο ελεύθερη και μπούκαραν κανονικά μέσα για να στήσουν εκ νέου σκηνές.
Πρόκειται για τους λαθρομετανάστες που αρνήθηκαν την ευγενική πρόσκληση της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου να μείνουν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Βοτανικό αφού δεν άντεχαν τον περιορισμό όπως έλεγαν χθες κατά τη μαζική τους αποχώρηση από περιμετρικές εξόδους του πάρκου λίγο πριν ξεκινήσει η επιχείρηση μεταφοράς στο κέντρο φιλοξενίας του Βοτανικού.
Ο Γκόλχαν και ο Γιάντζι από το Αφγανιστάν λένε ότι θα παραμείνουν στη σκηνή που έχουν στήσει αρνούμενοι να πάνε στο κέντρο καθώς το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν τα προβλεπόμενα χαρτιά όπως λένε και να φύγουν στη Γερμανία συμπληρώνοντας ότι δεν επιθυμούν εγκλωβισμό στο κάμπινγκ του Βοτανικού.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις