Προσοχή στη Τουρκία- Έρχεται καταιγίδα

turkoi proklish



 Μπαράζ ανθελληνικών δημοσιευμάτων στον Τουρκικό τύπο κάνουν έμφανες ενορχηστρωμένο σχέδιο της "Βαθιάς Τουρκίας" να "πετάξει τη μπάλα στα αποδυτήρια" εν μεσω σφοδρών συγκρούσεων στο εσωτερικό της.
Η θεωρία του "χρήσιμου άλλου" του "χρήσιμου εχθρού" εξοπλίζει τη Τουρκία και τους
κρυφούς ή φανερους συμμάχους της , στο έρθει ένα βήμα πιο κοντά στις επιδιώξεις της.
Μετράμε περιστατικά:
- Aφου τα ελληνικά μαχητικά "χόρεψαν" δυο τουρκικά , όπως σας είχαμε ενημερώσει εκτάκτως εδώ στο Voicenews, οι Τούρκοι στην ανακοίνωση τους , παραπονέθηκαν για την ελληνική επιθετικότητα (!) κάνοντας λόγω για άσχημο περιστατικό εναντίον τουρκικών σκαφών που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση (!).
-Μόλις χθές, ένα ακόμη τουρκικό F-16 "παρενοχλήθηκε" στον ελληνικό εναέριο χώρο τη στιγμή που και αυτό εκτελούσε εκαπιδευτική πτήση (η τουρκική καραμέλα).
-Σωρεία λάσπης απο τα ΜΜΕ που κάνουν λογo για υπόθαλψη τρομοκρατών απο την Ελλάδα, τρομοκρατών που έχουν στόχο να διαλύσουν τη σταθερότητα της Τουρκίας και μάλιστα εκπαιδεύτηκαν στη Ελλάδα...
-Δημοσίευματα που κατηγορούν την Ελλάδα ότι "πνίγει " μετανάστες, διότι αντί να τους διασώσει , καταστρέφει τις βάρκες τους...
-Συνεχείς προκλητικές πτήσεις πανω απο ελληνικά νησιά με τις ευλογίες των συμμάχων τους, κάτι που κάνει εμφανές , τη Τουρκική επιχείρηση να καθιερώσει δικαίωμα πτήσεων, βήμα βήμα και να αχρηστέψει τον ελληνικό εναέριο χώρο.
- Η επιστράτευση Σούλτς να πει "καλά λόγια" για τη μεγάλη προσπάθεια της Τουρκίας στη διάσωση προσφύγων ενώ ουδείς αναφέρθηκε στα δεκάδες κυκλώματα διακινητών που πλουτίζουν γέμίζοντας τα ελληνικά νησιά.
Και για να γίνει σαφές, με τέτοιες ενέργειες, λίγο -λίγο, κομμάτι- κομμάτι, οι Τούρκοι κατάφεραν και δέσμευσαν το...μισό Αιγαίο (Βόρειο και Κεντρικό), δυο φορές μεσ'το 2015 με τις ΝΟΤΑΜ (αλλα και εκείνης της NAVTEX 201/15) που εξέδωσε (παρά τις ελληνικές αντιδράσεις) για να πραγματοποιήσει τις ασκήσεις της.

Σημειώστε, τη σύλληψη της ...γαλλίδας που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για λογαριασμό της ΜΙΤ .
Σύλληψη Τουρκου που στο σπίτι του βρέθηκαν φωτογραφίες που απεικόνιζαν, αποθήκες πυρομαχικών, σκοπιές, πολυβολεία και οχυρές θέσεις του ελληνικού στρατού σε νησιά.
Τη μετρατροπή των Τουρκικών σκαφών της ακτοφυλακή σε σχεδόν πολεμικά σκάφη (έχουν εξοπλιστεί με μικρά αλλά αποτελεσματικά πυραυλικά συστήματα ).



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις