Ένα λεπτό πριν την παγκόσμια οικονομική καταστροφή…





Η Κατάρρευση του δολαρίου θα είναι η μεγαλύτερη κατάρρευση νομίσματος που εγινε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία .
Θα είναι ένα γεγονός το οποίο θα αγγίξει όλη την ανθρωπότητα .
Δυστυχώς όλη η ανθρώπινη ενέργεια
ελέγχεται απο το χρήμα .
Ποτε ένα νόμισμα στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν είχε τόσο πολύ μεγάλη σύνδεση και αξία σε παγκόσμιο επίπεδο οσο το δολαριο .
Θέλουμε δεν θέλουμε το δολάριο είναι το παγκόσμιο νόμισμα και η πτώση του θα συμπαρασύρει όλα τα νομίσματα που πορεύονται μαζί .
Αυτός θα είναι ο λόγος και η αιτία που πλέον αυτό το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα απεξαρτηθεί από το χάρτινο ζωγραφιστό χαρτάκι και θα περάσει «θεωρητικά» γρήγορα γρήγορα και με πολύ «πανικό» σε άλλες μορφές νομίσματός, μορφες που οι ίδιοι θέλουν ώστε να περάσουν σε μεγαλύτερο έλεγχο και στερηση στην ανθρωποτητας απο τις ελευθεριες της .
Αρα ίσως να μιλάμε για μια παγκόσμια κατάρρευση η οποία δεν είναι διόλου μη ελεγχόμενη, δεν είναι διόλου τυχαία άλλα απόλυτα σχεδιασμένη να συμβεί τη στιγμή που πρέπει, τη στιγμή που οι ίδιοι οι επικυρίαρχοι έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν τη νέα μορφή συναλλαγής ανάμεσα σε ανθρώπους αλλά και τον απόλυτο έλεγχο και την απόλυτη σκλαβιά .
Αν τώρα όλα αυτά σου ακούγονται σαν συνωμοσιολογία ,σαν καταστροφολογικά σεναρια σου παραθέτω αυτή τη στιγμή τα 23 κράτη τα οποία τα χρηματιστήρια τους βρίσκονται λίγο πριν την κατάρρευση .

1. Malaysia
2. Brazil
3. Egypt
4. China
5. Indonesia
6. South Korea
7. Turkey
8. Chile
9. Colombia
10. Peru
11. Bulgaria
12. Greece
13. Poland
14. Serbia
15. Slovenia
16. Ukraine
17. Ghana
18. Kenya
19. Morocco
20. Nigeria
21. Singapore
22. Taiwan
23. Thailand
Η λοντον Τέλεγκραφ σημειώνει ότι είμαστε 1 λεπτό ακριβώς πριν από την καταστροφή πριν από την ώρα που έρχεται το μεσονύκτιο-μεσανυκτα!
Παρακάτω σου δείχνω πέντε γραφήματα που σου δείχνουν με λεπτομέρεια ότι οικονομική κρίση έρχεται σύντομα .




Και το επόμενο βίντεο είναι από τον ειδικό Harry Dent που μας προειδοποιεί ότι η παγκόσμια κατάρρευση έρχεται μέσα σε λιγες βδομάδες..ο θεος και η φυση σου εδωσε κριση και συνειδηση ..χρησιμοποιησε την σωστα!







ΠΗΓΗ




































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις