Με εντολή Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη οι λαθρομετανάστες;


mpoutaris



 Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας, μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη και του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα τέθηκε η πρόταση τα πλοία τα οποία θα συλέγουν απο τα νησιά τους μετανάστες θα μπορούσαν να
τους μεταφέρουν στην Θεσσαλονίκη, μιας και η πόλη της Θεσαλονίκης έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους και να βρούν μια ζεστή αγκαλιά και θαλπωρή στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Οπότε η απόφαση να μεταφερθούν οι μετανάστες στην Θεσσαλονίκη ήταν του κ. Μπουτάρη σύμφωνα με τις πληροφορίες. Εδω να αναρρωτηθούμε και να απευθύνουμε το ερώτημα και στον Κ. Μπουτάρη, και στον Δήμαρχο της Αθήνας αλλά και στον κάθε Δήμαρχο σε κάθε πόλη της Ελλάδας.
Κύριοι, πόσοι απο εσάς έχουν δείξει τόση προθυμία και καλοσύνη με τον Έλληνα πολίτη που είναι άστεγος, λιμοκτονεί και δεν έχει τα προς το ζειν; Mια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στους σταθμούς του Μετρό, καθώς και στους δρόμους της Αθήνας, θα μας πείσει πως χιλιάδες Έλληνες είναι στον δρόμο, άστεγοι και κανεις δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία! Γιατί;
Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι πληροφορίες δεν έχουν βάση αλλά τα γεγονότα δεν μας δίνουν και πολλά περιθώρια... θελουμε να πιστεύουμε πως καθε Δήμαρχος θα κοιτάξει πρώτα τους Έλληνες που υποφέρουν, και στην συνέχεια και τους μετανάστες αλλά μεσα απο μια μεταναστευτική πολιτική που σέβεται πρώτα τους Έλληνες και τις ανάγκες της χώρας...αν έχει τέτοιες ανάγκες μια χώρα που βρίσκεται μέσα σε κρίση οικονομική αλλά και μεταναστευτική!
Τέλος αν όντως έτσι έχει το ζήτημα θα θέλαμε μια απάντηση απο τον κ. Μπουτάρη, με όλη την καλή θέληση.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις