Ειναι όλα στημένα !!! Χάκερς υπέκλεψαν απίστευτο βίντεο που δείχνει ‘αποκεφαλισμό’ αιχμαλώτου της ISIS σε στούντιο!!!



Χάκερς της ομάδας CyberBerkut έχουν κυκλοφορήσει ένα απίστευτο βίντεο από την εκτέλεση αιχμαλώτων του Ισλαμικού Κράτους, της Ισλαμιστικής τρομοκρατικής ένοπλης οργάνωσης, το οποίο σύμφωνα με τις εικόνες, γυρίστηκε σε
στούντιο ηχογράφησης.

Οι ρώσοι χάκερς εξήγησαν ότι βρήκαν το βίντεο σε ηλεκτρονική συσκευή ενός φίλου του Γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον Μακέιν.




“Εμείς, η ομάδα CyberBerkut, έχουμε στη διάθεσή μας ένα αρχείο του οποίου είναι δύσκολο να υποτιμήσουμε τη σημασία! Αγαπητέ γερουσιαστή Μακέιν, σας συνιστούμε να μην παίρνετε μαζί σας απόρρητα έγγραφα σε οποιαδήποτε ταξίδια στο εξωτερικό, κυρίως στην Ουκρανία”.
Στο βίντεο ένας “φυλακισμένος” “εκτελείται” μπροστά από πολλές κάμερες, με έναν καλά επιλεγμένο φωτισμό. Ένας ηθοποιός ντυμένος σαν εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους, βάζει ένα μαχαίρι κοντά στον «απομονωμένο» λαιμό.
Υπενθυμίζεται ότι από τον Αύγουστο του 2014 οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έχουν κυκλοφορήσει διάφορα βίντεο εκτελέσεων. Τα θύματά τους ήταν ακόμη θαυμαστά ήρεμα, έλεγαν τα τελευταία λόγια τους και έχαναν τη ζωή τους στα χέρια των τρομοκρατών. Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν δει αυτά τα βίντεο ως πλασματικά, κυρίως λόγω των αντιδράσεων των βασανιζομένων και της ποιότητας των βίντεο.
Οι Αμερικανοί έχουν επανειλημμένα κατηγορηθεί ότι έχουν φτιάξει βίντεο της ομάδας του Ισλαμικού Κράτος. Μία φοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, η Ivy Zidrich, δήλωσε στον Τζεμπ Μπους ότι ο αδελφός του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, είχε δημιουργήσει την οργάνωση της ISIS.



ΠΗΓΗ 
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις