H Γκάνα καταγγέλει ότι ντόπιοι χρησιμοποιήθηκαν ως «πειραματόζωα» σε δοκιμαστικά εμβόλια εναντίον του Έμπολα

gana embola


Στην Γκάνα η Κυβέρνηση αναστέλλει τα πειραματικά εμβόλια για τον έμπολα από δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες, κατά τις οποίες καταβάλλονται στους εθελοντές ένα κινητό τηλέφωνο και περίπου 5 δολάρια στον καθένα.
Αυτό επειδή υπήρχαν πολλές καταγγελίες ότι οι κάτοικοι είχαν χρησιμοποιηθεί άσκοπα ως πειραματόζωα και μάλιστα σε μια χώρα απαλλαγμένη προς
το παρόν από το θανάσιμο ιό.
Ο ηγέτης του κυβερνώντος Εθνικού Δημοκρατικού Κογκρέσου στην περιοχή Volta δήλωσε ότι oι δοκιμές ήταν ένα «περιττό πείραμα»
" Θα είμαστε ευγνώμονες αν το πείραμα ακυρωθεί πλήρως για να αποτραπεί η χρήση των αθώων πολιτών ως ινδικά χοιρίδια".
Η χώρα είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει με άλλες χώρες που φιλοξενούν δοκιμές για τον έλεγχο της ασφάλειας και των συνεπειών των δύο πειραματικών εμβολίων ενάντια σε έναν ιό που έχει σκοτώσει περισσότερους από 11.150 ανθρώπους στην περιοχή.
Στη φάση 1 οι δοκιμές ασφαλείας για το ένα εμβόλιο, που αναπτύχθηκε από την αμερικανική φαρμακευτική Johnson & Johnson και την Bavarian Nordic Δανίας στη νοτιοανατολική περιοχή της Βόλτα, έδωσαν στους εθελοντές ένα κινητό τηλέφωνο και σχεδόν $ 5 στον καθένα.
Αλλά αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στις δοκιμές, ο υπουργός Υγείας Άλεξ Segbefia, ο οποίος είναι σήμερα έξω από τη χώρα, αποφάσισε να αναστείλει τις δοκιμές, είπε ο εκπρόσωπος του Τόνι Goodman στο ραδιόφωνο του Citi FM.
Δεν υπάρχει καμία θεραπεία ή εμβόλιο για τον Έμπολα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει εγκρίνει τις δοκιμές ώστε πιθανών μέσα από αυτές να προσπαθήσει να σταματήσει την επιδημία.
Μέχρι στιγμής, τα δύο εμβόλια που βρίσκονται σε πιο προχωρημένα στάδια της ανάπτυξής τους φαίνεται να είναι ασφαλή, δήλωσε το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων.
Το ξέσπασμα επιδημίας Έμπολα τον Δεκέμβρη του 2013 είναι η χειρότερη από το θανατηφόρο ιό, που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1976.
Ο ΠΟΥ δε διστάζει να χρησιμοποιήσει ολόκληρους λαούς ως πειραματόζωα, για το καλό της ανθρωπότητας!! Αφού δοκιμάσουν τα εμβόλια και στείλουν εκατοντάδες στον τάφο ή τους σακατέψουν, λένε ότι είχαν και καλό σκοπό.
Αυτό το οξύμωρο της "φιλάνθρωπων" συναισθημάτων των Παγκοσμίων Οργανισμών μόνο οι υψηλά ιστάμενοι υπερεγκέφαλοι μπορούν να το κατανοήσουν. Αν και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, ώστε να εξασφαλίζουν στα σίγουρα τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. Αν δεν τους εξοντώσουν οι πόλεμοι και η πείνα, τότε οι αρρώστιες και τα πειραματικά εμβόλια θα τα καταφέρουν σίγουρα! Μείωση πληθυσμού, ώστε να είναι εύκολα διαχειρίσιμος κι ελεγχόμενος από το νέο παγκόσμιο κράτος.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις