Είστε ΓΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ για τα ΣΗΜΑΔΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ που ΕΡΧΟΝΤΑΙ;




Πολλά λέγονται ότι σκηνοθετούνται να γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αλλά μήπως όλα είναι προγραμματισμένα εδώ και αιώνες; Πολλούς αιώνες, όμως πριν... Αυτό μας βάζει σε υποψίες καθώς...
Έχουμε πει σε παλαιότερη ανάρτηση ότι η Αποκάλυψη του Ιωάννου δεν ήταν ένα όραμα που είδε, αφού στην ουσία επαναλαμβάνει κατα γράμμα άλλα
τα οράματα άλλων, προηγούμενων "προφητών". Ουσιαστικά η Αποκάλυψη είναι καταγραφή και οργάνωση μίας παγκόσμιας κυριαρχίας των Εβραίων επί του πλανήτη. Μίας καθ' όλα καθυπόταξης του πλανήτη.

Η Αποκάλυψη περιγράφει, λοιπόν, τι θα γίνει και, εμμέσως, πλην σαφώς μας λέει και το πότε περίπου. Ουσιαστικά, το "πότε ακριβώς" μας το λέει ο Δανιήλ στο 9ο κεφάλιο 25ο εδάφιο:

"Μάθε λοιπόν και κατάλαβε ότι από την εξαγγελία της διαταγής για την επιστροφή από την αιχμαλωσία και για την ανοικοδόμηση της Ιερουσαλήμ μέχρι την εμφάνιση του χρισμένου άρχοντα θα περάσουν επτά επταετίες", δηλαδή 49 χρόνια.

Τι σχέση έχει αυτό; Χμ...

Στις 7/6/1967 ο ισραηλινός υπουργός άμυνας Moshe Dayan είχε εκδόσει διαταγή για επίθεση και κατάκτηση της Ιερουσαλήμ. Ο πόλεμος των 6 ημερών -αν έχετε ακουστά.

Από τότε έχουν περάσει ακριβώς 49 χρόνια, συμπληρώθηκαν μόλις πριν λίγες μέρες. Αφού, λοιπόν, το σύνθημα δόθηκε, η προετοιμασία έχει στηθεί γύρω από διάφορες γιορτές των Εβραίων, με εκλείψεις και ματωμένα φεγγάρια. Όλα εντοπίζονται μέσα στον Σεπτέμβριο που μας έρχεται.

Λέτε να είναι σύμπτωση που το ίδιο διάστημα πηγαίνει ο Πάπας στον Λευκό οίκο; Σύμπτωση που το ίδιο διάστημα ο ΟΗΕ συνδεριάζει για την νέα Ατζέντα μετά το 2015; Σύμπτωση που θα λειτουργήσει το Cern;

Τι φοβούνται; Τι προσπαθούν να προλάβουν;



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις