ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ… ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ




«Αφιερώνεται στο «Gay Pride».
Η διεθνής ονομασία των πάσης φύσεως ομοφυλοφίλων είναι τα αρχικά, «LGBT», δηλαδή, «Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender» και αναφέρονται συνολικά στα Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά πρότυπα.
Ένας Αμερικανός, ο Brian Camenker δημιούργησε εδώ και δυο δεκαετίες στις ΗΠΑ ένα group με την χαρακτηριστική
συμβολική ονομασία, «MassResistance», δηλαδή «Μαζική Αντίσταση». Η Ομάδα αυτή ασχολείται έντονα με το διεθνές παρασκήνιο της προώθησης της ομοφυλοφιλίας. Σύμφωνα με τα πόρισμα των πολυετών ερευνών τους, οι γκέι ελέγχουν το FBI και τη CIA και προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταλύσουν και να καταργήσουν την έννοια της παραδοσιακής οικογένειας.
A combination of photos shows gay-themed traffic lights in Vienna May 11, 2015. The traffic lights are intended to get the city into the mood for the annual Eurovision Song Contest, one of the world's most popular kitsch cultural events which this year is being hosted by the Austrian capital. Dozens of traffic lights in central Vienna have been programmed to show male or female gay couples with hearts - in red for stop and green for go - replacing the usual single, gender-neutral figure.  REUTERS/Heinz-Peter Bader  TPX IMAGES OF THE DAY   - RTX1CH5V
A combination of photos shows gay-themed traffic lights in Vienna May 11, 2015. The traffic lights are intended to get the city into the mood for the annual Eurovision Song Contest, one of the world’s most popular kitsch cultural events which this year is being hosted by the Austrian capital. Dozens of traffic lights in central Vienna have been programmed to show male or female gay couples with hearts – in red for stop and green for go – replacing the usual single, gender-neutral figure. REUTERS/Heinz-Peter Bader TPX IMAGES OF THE DAY – RTX1CH5V
Ο ίδιος ο Camenker μιλώντας στις 3/12/2014 σε ένα χριστιανικό ραδιοφωνικό σταθμό της Μασαχουσέτης τόνισε ότι, «Ο γκέι ακτιβισμός είναι η μαριονέτα των εβραϊκών λόμπυ και είναι απίστευτο ότι το FBI αγκάλιασε όλους τους LGBT συμπεριλαμβάνοντάς τους στο πρόγραμμα του. Έχει δημιουργήσει μέχρι και συμβουλευτική επιτροπή για τους γκέι, καλωσορίζει τους ομοφυλόφιλους ως πράκτορες του FBI, ανακατεύεται με την οργάνωση του Gay Pride και τους ενθαρρύνει να τους αναφέρουν οποιεσδήποτε πράξεις εναντίον τους και γενικότερα συνεργάζονται μαζί τους ενάντια ομάδων και πολιτών που τάσσονται υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας».
Σύμφωνα με τον Camenker, όσο πιο δυνατά είναι τα εβραϊκά λόμπυ και οι ελευθεροτέκτονες, τόσο πιο ισχυρό γίνεται το γκέι λόμπυ και η προώθηση της αμφισεξουαλικότητας, της φεμινιστικής ιδεολογίας, της έκτρωσης, της μετανάστευσης κ.ο.κ. Με άλλα λόγια τόσο πιο ισχυρή είναι η επίθεση στην κοινωνική υγεία και κοινωνική συνοχή. Η θρησκεία είναι ένα φυσικό εμπόδιο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το κίνημα των LGBT και ειδικά οι αριστεροί υποστηρικτές του είναι μέρος αυτής της ατζέντας και του σχεδίου της Νέας Τάξης.
Στις 12 Μαΐ 2015 μαθαίνουμε από δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel ότι στην Βιέννη στις διαβάσεις των δρόμων τοποθετηθήκαν φωτεινοί… ομοφυλόφιλοι σηματοδότες, (πού είσαι Μπουτάρη ;). Στις διαβάσεις της Βιέννης, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, θα βλέπουν οι πεζοί ερωτευμένα ζευγαράκια και μάλιστα τόσο ετερόφυλα όσο και ομοφυλόφιλα και λεσβιακά. Πράσινο φως για περισσότερη ανεκτικότητα και μάλιστα από μια Ελληνίδα αντιδήμαρχο των Πρασίνων στη Βιέννη, ονόματι Μαρία Βασσιλάκου. Η κυρία αυτή θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε λιγότερα ατυχήματα και περισσότερη προσοχή. Στο σύνολο προγραμματίστηκαν 49 φανάρια να εγκατασταθούν τις επόμενες μέρες
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της τρανστοπίας είναι ότι πολλοί μετανιώνουν για την εγχείριση αλλαγής φύλου επειδή δεν μπορούν πια να αναστρέψουν την αλλαγή που έχει γίνει στη φύση τους. Η κίνηση αυτή αλλαγής φύλου με πρωτοπόρο τον Bruce Jenner και την Dianne Sawyer δεν οδήγησε στην ευτυχία παρά στην απελπισία και μετάνοια. Η γνωστή Αμερικανίδα συγγραφέας Walt Heyer που μελέτησε το πρόβλημα, επισημαίνει πως αν οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν ενήμεροι για τη σκοτεινή και προβληματική ιστορία για την εγχείριση αλλαγής φύλου δεν θα βιάζονταν να σπρώξουν τόσους ανθρώπους προς αυτήν.
Παράλληλα με την ομοφυλοφιλία κινείται και η σύγχρονη πλημμυρίδα της πορνογραφίας, άλλη μεγάλη μάστιγα του σύγχρονου «πολιτισμού» που κυριολεκτικά έχει κατακλύσει τα πάντα. Η πλημμύρα της πορνογραφίας ζαλίζει τις μάζες, τις κάνει πιο ζωώδεις και μ’ αυτόν τον τρόπο πιο εύπλαστες. Σημειώστε επίσης την νηπιοπρέπεια, την σταματημένη συλημένη ανάπτυξη η οποία χτυπάει πολλούς νέους γκέι οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι στο δέλεαρ της καταναλωτικής κοινωνίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις