Όλα ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ... ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΩΡΑ τους ! ! !




Ολα καταρρέουν. Το σύστημα "πέφτει". Η Ελίτ βρίσκεται σε πανικό. Οι πρώτες σταγόνες κόμπου ιδρώτα διακρίνονται στα απρόσωπα πρόσωπα της αόρατης κυβέρνησης που θέλει να βγει στο προκήνειο σαν σωτήρας.
Η κοινωνία του χρήματος καταβυθίζεται, άσχετα αν αυτά δεν τα λένε τα ΜΜΕ που αποτελούν μονοπώλεια κάποιων -ονόματα δεν λέμε... Τραπεζίτες αυτοκτονούν. Διαχειριστές
οικονομικών συλλαμβάνονται για εκβιασμό και άλλα οργανωμένα εγκλήματα οικονομικής φύσεως. Ο Πάπας απομακρύνει τέσσερις από τους πέντε καρδινάλιους της Τράπεζας του Βατιακνού για οικονομικά σκάνδαλα.
Μπορεί αυτά να φαίνονται μεμονωμένα περιστατικά αλλά έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία. Μπορεί να φοβίζουν απλούς επενδυτές ή έναν μέσο άνθρωπο, αλλά τρομοκρατούν αυτούς που κινούν τα νήματα.
Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του κόσμου με την σθεναρή αντίσταση προς τους γίγαντες που κρατούν τον κόσμο στην χούφτα τους, δίνοντας ένα αμίμμητο παράδειγμα.
Η Ελίτ σχεδιάζει την κατάργηση των μετρητών πρωτού το σύστημα καταρρεύσει από μόνο του.
Η Ελίτ είναι αντιμέτωπη με μία οικονομική κατάρευση που προβλέπεται σε μερικούς μήνες και προσπαθεί να την χρησιμοποιήσει υπέρ της.
Και όλα ξεκίνησαν με το κραχ του 2008. Πολλοί λένε ότι όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο από την Ελίτ για να φέρει τον κόσμο σε δύσκολη θέση και να εδραιώσει μία παγκόσμια κυβέρνηση με την έγκρισή του. Λέτε να ενδιαφέρεται η Ελίτ να μας σερβίρει "μαλακά" κάτι που είναι ήδη σχεδιασμένο; Θα μπορούσε να το είχε κάνει ευθύς αμέσως με μία αλυσιδωτή τεχνητή κατάρρευση την οποία θα έλεγχε. Τώρα, δεν την ελέγχει. Είναι σε πανικό και προσπαθεί να προλάβει με βεβιασμένες κινήσεις για κάτι που ξεπετάχτηκε πριν την ώρα του.

Για όσους ασχολούνται με την αστρολογία, θα γνωρίζουν πως ο Πλούτωνας μπήκε στον Αιγόκαιρο το 2008. Τότε που όλα ξεκίνησαν...

Ο Πλούτωνας είναι γνωστός ως "καταστροφέας" διαφθαρμένων καταστάσεων. Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Αιγόκερω ήταν το 1776 κατά τη διάρκεια επαναστάσεων: της Αμερικανικής (1775-1783), Γαλλικής (1789-1794) αλλά και την αρχή της Ελληνικής (ήδη από το 1774 με την Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή στήνονται τα πρώτα βήματα που οδήγησαν στο ξέσπασμα του 1821).

Η "καταστροφή" του Πλούτωνα θα συνεχιστεί ως το 2023. Σύμφωνα με ανθρώπους που μπορούν να επικοινωνούν με τα λεγόμενα ακκασικά αρχεία, το μέλλον προβλέπεται ενδιαφέρον, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να προετοιμαστούν για τις αλλαγές που έρχονται και οι οποίες θα είναι μάλλον προς το συμφέρον των ανθρώπων, αν μπορέσουμε να συντονιστούμε όλοι μαζί.

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε στα ακκασικά αρχεία, η κατάρρευση γύρω μας είναι ολοφάνερη, στο χρήμα, στις κυβερνήσεις, στις θρησκείες. Οι ειδήσεις και τα ΜΜΕ δεν τα λένε όλα. Βρείτε ενναλλακτικό τρόπο να μαθαίνεται τι γίνεται γύρω σας και θα καταλάβετε. Αλλά ταυτόχρονα μην μείνετε με σταυρομένα τα χέρια. Παράλληλα δημιουργείστε τον κόσμο που θέλετε, έτσι όπως τον θέλετε, ξεκινώντας από τον εαυτό σας.


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις