Θα είναι ο Ομπάμα ο δεύτερος πρόεδρος της Αμερικής που θα εκτίσει θητεία πάνω από οχτώ χρόνια;




 Ερευνώντας διάφορα σημάδια , διάφορες κινήσεις γεωστρατηγικής , διάφορες μελλοντικές αναλύσεις γεωπολιτικής έχω την αίσθηση ότι ο Ομπάμα θα ειναι ο δεύτερος πρόεδρος της Αμερικής που θα ξεπεράσει την 8ετια σαν προεδρος
Ο πρώτος που το πέτυχε αυτό ήταν ο Φράνκλιν Ρούζβελτ ο οποίος
ορκίστηκε τέσσερις φορές για πρόεδρος Αμερικής .
Μετά το κογκρέσο ψήφισε νόμο ώστε η θητεία των προέδρων να είναι μέχρι τα οκτώ χρόνια .
Τότε με πιο σκεπτικό εγώ έχω αυτή την αίσθηση ότι θα ξεπεραστούν τα οκτώ χρόνια ;
Να το πάρουμε απ’την μεριά των συμπτώσεων ηδη ο Ομπάμα έχει ορκιστεί τέσσερις φορές ως πρόεδρος .
Την πρώτη φορά που ορκίστηκε ο Ομπάμα τον Ιανουάριο του 2009 το ανώτατο δικαστήριο με τον Τζον Ρόμπερτς ανακοίνωσε τον όρκο ως νομικα παρατυπο και ότι θα έπρεπε να επαναληφθεί την επόμενη μέρα στο λευκό οίκο για να ειναι νομιμος .
Όταν ο Ομπάμα είχε την δεύτερη ορκωμοσία του τον Ιανουάριο του 2013 επεσε να είναι Κυριακή .
Ορκίστηκε μέσα στον λευκό οίκο σε μια ιδιωτική τελετή και στη συνέχεια είχε την δημόσια τελετή έξω από το καπιταλιο την επόμενη μέρα . Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος Ομπάμα έχει πάρει τον όρκο του προέδρου της Αμερικής 4 φορές .
Και επειδή οι συμπτώσεις για μένα είναι ένας οδηγός μέσα στο πεδίο , συμπτωσεις που με εκαναν να τις ανακαλύψω από ένα ανάποδο σκεπτικό που ειχα …ψάχνοντας να βρω συγχρονικότητα μεταξύ των προέδρων της Αμερικής που έχουν εκτίσει τη θητεία τους ανάμεσα σε πολέμους!!!
Καταλήγω στην αίσθηση και νοιωθω πολύ σίγουρος ότι ο Ομπάμα θα είναι ένας πρόεδρος πολέμου, γενικού πολέμου, ότι θα συμβούν τα κατάλληλα γεγονότα τα οποία θα τον οδηγήσουν όχι μόνο συμπτωματικά να έχει ορκιστεί τέσσερις φορές πρόεδρος αλλά και γραμμικά να ξεπεράσει τους όρκους τους δύο για τα οχτώ χρόνια και να περάσει και σε τρίτο ή και σε τέταρτο ακόμα.
Μην ξεχνάς ότι κοντά είναι και το Jade helm, μην ξεχνάς ότι η Αμερική φοβάται για στρατιωτικο νόμο ,μην ξεχνάς οτι αν τώρα ξεκινησει ένας πόλεμος στην Αμερική ότι ο πρόεδρος θα παραμείνει για όσο χρειαστεί .


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις