ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ...!!!





Μεσα σε χρονο dt κυκλοφορησε η ειδηση οτι ο Πουτιν ειναι νεκρος και ενας σωσιας του κυβερνα την Ρωσια...
Ακομα και η πρωην γυναικα του η Λουντμίλα Πούτινα βγηκε και ειπε οτι τοτε που εξαφανιστηκε ο Πουτιν ,πριν 2-3 μηνες,ηταν γιατι τον απηγαγαν και στο τελος τον σκοτωσαν.
Βεβαια ολα αυτα τα ειπε οταν εφυγε απο
την Ρωσια και ζει πλεον στο εξωτερικο.Ειπε επισης οτι της φεροταν ασχημα,την χτυπουσε,την εβριζε αλλα αποφασισε να πει την αληθεια  με κινδυνο της ζωης της...για να μη διασυρεται το ονομα του Πουτιν.....!!!
Ειπε επισης.....«Με κάποιο τρόπο βρήκαν τα κορίτσια. Και μου έδωσαν τελεσίγραφο ή παίζω το ρόλο της πιστής συζύγου ή κι εγώ και οι κόρες μου θα πεθαίναμε».
Η κ. Πούτινα, όπως τονίζει, κατάφερε και το «έσκασε» στο εξωτερικό, καθώς ετοίμαζαν και τη δική της σωσία.
Μη γελατε ακομα εχει κι αλλο...
Παρελειψε ομως να πει οτι μια μικροτερη κι ομορφοτερη πηρε τη θεση της,κατι που καμια γυναικα στον κοσμο δε θα αντεχε να παραδεχτει.
Επισης παρελειψε να μας πει ποσα πηρε για να τα πει ολα αυτα.....ααααα..... και κατι βασικο γιατι τωρα και οχι τοτε......!!!
Δειτε τι ειπε.....




Οσοι μας διαβαζετε ανελλιπως θα θυμαστε οτι πριν κανα τριμηνο που τα μμε ειχαν παρει εντολη να δημιουργησουν θεμα με την "δηθεν" εξαφανιση Πουτιν ειχαμε παρει την ευθυνη και ειχαμε παρουσιασει σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα μια σχετικη πληροφορια που λιγοι ανθρωποι στον κοσμο ηξεραν......δειτε    ΕΔΩ

Μετα την αποτυχημενη προσπαθεια απο τους νεοταξιτες για την ανατροπη του Πουτιν με την δολοφονια του ηγετη της αντιπολιτευσης της Ρωσιας Μπορίς Νεμτσόφ ο
Βλαντιμίρ Πούτιν ειχε δήλωσει πως ήταν «μια δολοφονία που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας προβοκάτσιας».
Τωρα ερχεται αυτη η "σπασμωδικη ενεργεια" και το μονο που μπορει ν αποδειξει ειναι τον πανικο που εχει κυριευσει αυτους τους μισανθρωπους που συνεδριαζουν σε σκοτεινα δωματια ξεροντας πως η ωρα  0  (zero time) πλησιαζει....!!!

Θα γινει του ....Πουτιν......!!!


SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις