Είναι αυτό το βίντεο, απόδειξη ότι βρέθηκαν εξωγήινοι στην Περιοχή 51;

TEASER-Roswell

Νέο υλικό δίνει στη δημοσιότητα περιοδικό από την Αυστραλία και υποστηρίζει ότι έχει εξετάσει καρέ καρέ, φαίνεται να δείχνει το σώμα ενός εξωγήινου να παραδίδεται από έναν Αμερικανό στρατιώτη την δεκαετία του '40.
Πάρα πολλές ιστοσελίδες που ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας θεωρούν ότι αυτό το κινηματογραφικό υλικό, η λήψη για
την ακρίβεια, αφού οι κάμερες δεν μπορούν να εστιάσουν κανονικά, αποδεικνύει ότι η πτώση ιπτάμενου δίσκου στο Ρόσγουελ, το 1947, συνέβη και μάλιστα βρέθηκαν και τα πτώματα εξωγήινων.
Το αυστραλιανό περιοδικό UNCENSORED ισχυρίζεται ότι το υλικό είναι αυθεντικό.
Δυστυχώς, όμως, το υλικό έχει πολλές ομοιότητες με διάφορες ταινίες του Χόλιγουντ και οι ειδικοί σε θέματα εξωπλανητικά, το έχουν ήδη απορρίψει.
Συγκεκριμένα, ο Φίλιπ Μάντλε, ειδικός σε θέματα UFO, αναφέρει ότι το βίντεο είναι ψεύτικο, ενώ η ιστοσελίδα Panoramics, αναφέρει ότι «προφανώς, οι τεχνική ομάδα του περιοδικού έκανε μία ανάλυση καρέ καρέ πριν δώσει το βίντεο στον τύπο και έχει επιβεβαιώσει ότι είναι αυθεντικό».
«Όχι μόνο δείχνει έναν νεκρό εξωγήινο, ίσως από το Ρόσγουελ, αλλά και το πτώμα να μεταφέρεται από έναν στρατιωτικό ασθενοφόρο. Υπάρχουν, δηλαδή, αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το βίνετο χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του 1940».
Οι ειδικοί, από την άλλη, είναι πιο σκεπτικοί με τον Νάιτζελ Γουάτσον, συγγραφέα του εγχειριδίου «UFO Investigations Manual», αναφέρει ότι δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με το πότε γυρίστηκε το βίντεο, από ποιον και πού το βρήκαν. Άλλωστε, πολλά βίντεο έχουν αποδειχτεί ψεύτικα μέχρι τώρα.







ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις