Πως από το απεχθές χρέος περάσαμε στην δυνατή Ευρώπη …




Άκουσα χθες καθως οδηγούσα τον Αλέξη στο ραδιόφωνο να μιλά για μια δυνατή Ελλάδα και μια δυνατή Ευρώπη .
Αναρωτιέμαι που πήγε η διαδικασία, αναρωτιέμαι που πήγανε οι υποσχέσεις, που πήγε ότι τα μνημόνια δεν υπάρχουν πια ;
Ενταξει τα μνημονία μεταφράστηκαν σε συμφωνίες ,αυτό όμως δεν αλλάζει το ποιόν του ανθρώπου δεν αλλάζει την βιολογία δεν
αλλάζει τα θέλω του.
Αφού ο ίδιος αυτός ο άνθρωπος μιλούσε παλιά για το πόσο τραγικές είναι οι καταστάσεις απο την στιγμή που συμφωνήσαμε να υπογράψουμε τέτοιες συμφωνίες .
Εδώ και καιρό περνάμε ενα μανίκι, ένα μανίκι φοβερό, τώρα θα σκάσει, αύριο θα σκάσει, σε μια βδομάδα σκάσει, τώρα η ρήξη, μεθαύριο η ρηξη, τώρα θα τα μπουμπουνίσει ο Αλέξης τώρα ο Γιάνης θα τα κάνει όλα πουτ@να .
Που εξυπηρετεί όλο αυτό; Ποιον εξυπηρετεί αυτή η φιλολαϊκή αριστερή κυβέρνηση να δημιουργεί τόσο πολύ έντονο φόβο σε σχέση με όλες τις άλλες ; Υπάρχουν κάποιοι που επενδύουν στο φόβο μας ; Παίζουν κάποιοι παιχνίδια μεγάλα στο εξωτερικό με βάση το φόβο των χρηματιστηρίων;
Ας το δούμε πιο μπακάλικα ρε Αλέξη, σε ψηφίσαν γιατί κουράστηκαν στα ψέματα, σε ψηφίσαν γιατί είπες ότι θα έρθεις και θα τα σκίσεις όλα, εσύ απ’την άλλη μετουσιώνεσαι μέρα με την ημέρα, μέρα με την ημέρα κερδίζεις στην εμπιστοσύνη, μέρα με τη μέρα τα βρίσκεις με τους οχτρούς, ξεχνάς τι έχεις πει, ξεχνάς τι έχεις υποσχεθεί, ακόμα περιμένουμε αυτό τον έλεγχο πια του χρέους και στηρίζεις και λες για μια δυνατή Ευρώπη!!
Λογικό θα μου πεις κάτι πρέπει να πεις … τι να κάνεις αν τους είπες μέσα όλα άσπρα παιδιά ..να βγεις και να πεις στον ΛΑΟ σου όλα μαύρα παιδιά;…χμμμμμ!
Είναι θέμα επικοινωνίας σωστά…αλλά μπορείς να λες σε αυτούς …άλλα να θες ..άλλα να εννοείς …αλλά που να βρεις και το κανάλι επικοινωνίας με εμάς να μας το πεις αλλά χωρίς να σε ακούσουν και αυτοί; …Αυτό το σκεπτικό μπορεί και να σε σώσει !
Εγώ Αλέξη θα το κρατήσω αυτό που είπες για δυνατή Ελλάδα και μια δυνατή Ευρώπη θα το κρατήσω Αλέξη μου αλλά θα θυμώσω πάρα πολύ αν έρθει επιτέλους ο Οκτώβριος Νοέμβριος και μιλήσεις για εκλογές και μιλήσεις για την απόφαση του λαού να επιλέξει αν θα είναι μέσα ή έξω να επιλέξει τι νόμισμα θα έχει .
Και ξέρεις γιατί Αλέξη μου θα εκνευριστώ πολύ μαζί σου γιατί όταν ο ασθενής είναι στην εντατική εσύ πρέπει να πεις την αλήθεια στους συγγενείς του όχι να λες ότι ο ασθενής σηκώθηκε και κάνει βαράκια και πους-απς .
Γιατί όσο καθυστερούμε Αλέξη μου τη θεραπεία του ασθενή να είναι ουσιαστική και ακαριαία τόσο τον οδηγούμε στο θάνατο Αλέξη μου και αυτό σημαίνει … παρότι όλα σου έχουν υποσχεθεί για ασφάλεια ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ πάνω σου μιας και εσύ είσαι ο τελευταίος γιατρός που τον ασθενή πατρίδα μας θα τον στείλει στον τάφο Αλέξη μου .
Αρα η βρες τρόπο και πες μας την αλήθεια χωρίς να σε ακούνε οι άλλοι…η κανε μια νέα επικοινωνιακή πολιτική ώστε να καταλάβουμε από τα γύρω γύρω … δηλαδή κανε κατι έστω μια κίνηση να δούμε ότι είσαι εγκλωβισμένος … η Αλέξη μου … είσαι η συνέχεια του ιδίου θιασου …που μόνο με λόγια χτίζει ανώγεια …και ξεπουλά γη!


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις