Δεν πέρασαν ωρες απο τους πυροβολισμούς στο Ντάλας και άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια οτι ήταν στημένο..




Λίγες μέρες πριν την στρατιωτικη άσκηση του jade Helm ένας μοναχικός λύκος έκανε επίθεση πυροβολώντας στο Ντάλας . Έτσι τουλάχιστον είναι η τελειωτική αναφορά από τα media της Αμερικής .
Βέβαια μέχρι να βγει η τελειωτική αναφορά για το πόσοι ήτανε οι δράστες υπήρξε μια χαοτική κατάσταση όπου μάρτυρες ,αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι
τουλάχιστον υπήρχαν τέσσερις με όπλα δράστες .
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα media επιβεβαίωσαν ότι τελικά ήταν ένας ο δράστης!! σου ακούγεται κάπως συνηθισμένο.. σου θυμίζει κάτι;
Όταν είχε συμβεί το έγκλημα στο Σάντι Χουκ είχαμε την ίδια χαοτική κατάσταση με την πληροφορία ,πολλοί μάρτυρες είχαn αναφέρει για πολλαπλούς τρομοκράτες οι οποίοι έσπειραν το θάνατο και τον πανικό .
Υπήρξαν ακόμα και βίντεο που τελικά έδειχναν ότι οι δράστες του Σάντι Χουκ ήτανε πιο πολύ από ότι ανέφεραν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης .
Όταν λοιπόν ακόμα και η αστυνομία αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί δράστες αλλά μετά τα media αλλάζουν δραστικά την αναφορά και από πολλούς δράστες αναφέρει μόνο έναn τότε το πράγμα αρχίζει και μυρίζει .
Δειτε αυτό το βίντεο για αρχή και μάλλον έχουμε μπροστά μας μια μικρή πρόβα τζενεράλε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η στρατιωτικη άσκηση του Jade Helm μιλάμε δηλαδή για ένα νέο falce flag.






ΠΗΓΗ






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις