Κρήτη: Εισέβαλαν με καλάζνικοφ σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο! Συνελήφθησαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη με πυροβολισμούς

 
 
Κατά την καταδίωξη δεν τραυματίστηκε αστυνομικός. 
 Τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν καλάσνικοφ και από τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για σεσημασμένους.Οι τρεις κουκουλοφόροι συνελήφθησαν, αλλά διακομίστηκαν από την αστυνομία στο νοσοκομείο, ενώ στο στο σημείο έφτασε η ηγεσία της ΕΛΑΣ καθώς και τοπικές Αρχές και φορείς του τουρισμού που καθησύχασαν τους ξένους και Έλληνες τουρίστες, αλλά και του συνέδρους που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο.

Οι ένοπλοι φορούσαν κουκούλα και λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο - Συνελήφθησαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη με πυροβολισμούς - Τρεις από τους δράστες τραυματίστηκαν κατά τη σύλληψη

Τον τρόμο σκόρπισαν ένοπλοι που εισέβαλαν λίγα λεπτά πριν από τις 10 το βράδυ στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα και κρατώντας καλάσνικοφ μπήκαν στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν στο κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψουν.


Μάλιστα, φαίνεται ότι για εκφοβισμό πυροβόλησαν στον αέρα.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία η οποία εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες αφού πρώτα υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις δράστες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, τα δύο καλάσνικοφ των δραστών (ένας Αλβανός και δύο Έλληνες) τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει από το κοσμηματοπωλείο και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν (κλεμμένο και αυτό) ..
Από την συμπλοκή δεν τραυματίστηκαν αστυνομικοί, ενώ για υπόθεση την προανάκριση διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις