Το Σάββατο βράδυ τελειώνουν όλα...



Αυτό το "κρυπτογραφημένο" email που έφυγε από πρεσβεία ξένης χώρας στην Αθήνα με συγκεκριμένους αποδέκτες εκτός Ελλάδας αποτελεί βενζίνη στο στουπί των θεωριών συνομωσίας για τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις που θα ζήσει η Κολομβία των Βαλκανίων τους επόμενους μήνες.
Σχεδόν 39 χρόνια πριν
Στις 23 Δεκεμβρίου του 1975, ο σταθμάρχης της CIA, Ρίτσαρντ Γουέλς, επέστρεφε στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό, μετά από βραδινή έξοδο. Μαζί του, ήταν η γυναίκα του, Μαρία Χριστιάνα. Η ώρα ήταν δέκα και μισή το βράδυ. Δεν είχαν προλάβει να μπουν στο σπίτι τους, όταν μπροστά τους σταμάτησε ένα πράσινο αυτοκίνητο, μάρκας Σίμκα και κατέβηκαν
τρεις κουκουλοφόροι άντρες. Προχώρησαν κατευθείαν προς τον σταθμάρχη, παραμερίζοντας τη σύζυγό του. Ένας από αυτούς, πυροβόλησε τρεις φορές τον Ρίτσαρντ Γουέλς, με ένα πιστόλι Κολτ 45. Αμέσως μετά, οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Δεν πείραξαν ούτε τρίχα της Μαρία Χριστιάνα Γουέλς, η οποία έμεινε αποσβολωμένη, να κοιτάει το πτώμα του συζύγου της. Η παρθενική επιχείρηση της οργάνωσης «17 Νοέμβρη» είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία.
Σχεδόν 6 χρόνια πριν
Το Σαββατόβραδο, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος κατέβηκε στα Εξάρχεια για να συναντήσει τους φίλους του και συνάντησε τον θάνατο. Ο αστυνομικός Επαμεινώνδας Κορκονέας τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, με το εννιάρι πιστόλι του στην οδό Μεσολογγίου. Το ίδιο βράδυ η Αθήνα πήρε φωτιά. Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα με τα τηλέφωνά τους και όριζαν ταχύτατα τόπους συναντήσεων για διαμαρτυρία. Από εκείνο το βράδυ και για τρεις ημέρες και νύχτες η ελληνική πρωτεύουσα καιγόταν ανεξέλεγκτα, ενώ το κύμα εξέγερσης εξαπλώθηκε σε όλη την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό, με διαρκείς πορείες και διαδηλώσεις, περίπου για έναν μήνα.

Συμβαίνει τώρα


Αμερικανοί πράκτορες γίνονται κάτοχοι στοιχείων για δωροδοκία εκατομμυρίων ευρώ σε κορυφαία πολιτικά στελέχη της Αθήνας. Η υπόθεση που παρακολουθούσαν στενά αίφνης σκαλώνει σε κάποιο γρανάζι της ελληνικής δικαιοσύνης. Ενημερώνονται τα κεντρικά γραφεία του IMF. Στην συνέχεια η Λαγκάρντ ζητά επείγουσα συνάντηση με τον Σόιμπλε. Ενημερώνει τον Γερμανό πολιτικό που είχε μιλήσει πρώτους για τους Ελληνες ολιγάρχες για την δωροδοκία των εκατομμυρίων ευρώ.
-Πρέπει να τελειώνουμε μ΄ αυτούς είναι σάπιοι...
Αυτή είναι ακριβώς η ατάκα που χρησιμοποίησε ο Σόιμπλε, μόλις ολοκλήρωσε την ενημέρωσή της η Κριστίν Λαγκάρντ.
Λίγο πριν σε προηγούμενη ανάρτησή μας αποκαλύπταμε
-Είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα στην Ελλάδα. Να οδηγήσουμε στη φυλακή τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες και να πάρουμε τα ΜΜΕ από τα χέρια των διεφθαρμένων και χρεοκοπημένων μηντιαρχών...
Το ραντεβού με το υψηλόβαθμο στέλεχος της Τρόικας έγινε στο lobby του ξενοδοχείου Χίλτον της Αθήνας. Από αυτό τα συμπεράσματα που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια είναι τα εξής
1) Η Τρόικα γνωρίζει σαν την τσέπη της την Ελλάδα. Τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες. Μέσω του Φούχτελ γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει και με την νοσηρή τοπική αυτοδιοίκηση.
2) Στόχος της Τρόικας είναι να γκρεμίσει όλο αυτό το σαθρό καθεστώς και έχει αποφασίσει να το κάνει μεθοδικά βλέποντας πάντα το κάδρο.
3)Στην πορεία αυτή θα υπάρξουν αδικίες σε βάρος του λαού. Τελικός στόχος είναι να αλλάξει εκ βάθρων το πολιτικό προσωπικό και νέοι επιχειρηματίες να βγουν μπροστά. Η αντίδραση του λαού απέναντι στους πολιτικούς που τον οδήγησαν ως εδώ θα βοηθούσε το έργο της Τρόικας. Αυτή είναι η φιλοσοφία των δανειστών. Κι όσα βλέπετε να ξετυλίγονται μπροστά σας είναι μέρος αυτού του σοφά σχεδιασμένου σχεδίου. Οι Τροικανοί βιάζονται να καθαρίσουν τουλάχιστο 2 ακόμη ελληνικές κυβερνήσεις.
Αίφνης οι Σαμαράς και Μειμαράκης εμφανίζονται πιο επιθετικοί απέναντι στην Τρόικα και από τον Ρούντι Ρινάλτι. Λογικό είναι. Αντιλήφθηκαν ότι οι Τροικανοί τους πάνε για Εκτέλεση. Η πλάκα είναι ότι ο μπαγάσας ο Λοβέρδος στην Κίνα βρίσκεται-παρέα με τον Μάκη Βορίδη. Ο αρμόδιος υπουργός και ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ δείχνουν να έχουν τουλάχιστο καλή πληροφόρηση...



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις