Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με Αμερικανικό δορυφόρο εντόπισαν τον Αλβανό φονιά!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με Αμερικανικό δορυφόρο εντόπισαν τον Αλβανό φονιά!



Ποιoς έπιασε τον Αρμπέρ Μπάκο? Τον Αλβανό κακοποιό που τραυμάτισε 15 άτομα στο Μικρολίμανο , σκόρπισε τον τρόμο και διέφυγε με άνεση στο κρυσφήγετο του στο Γουδί….
Ούτε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., ούτε κάποιος ανώνυμος πληροφοριοδότης , ούτε η αξιοποίηση ενός εξειδεικευμένου δικτύου πληροφοριών της Αστυνομίας!!….
Τη σχεδόν απίστευτη υπόθεση εντοπισμού και μπλοκαρίσματος του Αλβανού κακοποιού την ολοκλήρωσε
αποτελεσματικά ενα κινητό συνεργείο της CIA που δρά στην Αθήνα με την τεχνική υποστήριξη ενός….δορυφορικού συστήματος!!!!!
Η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη που αποδόθηκε ως μια ….συνήθη επιτυχία της Αστυνομίας ηταν έργο των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών (που είχε με ανάλογο τρόπο και αλλες επιτυχίες στο ενεργητικό της οι οποίες αποδόθηκαν ως σημαντικό εργο της ΕΛΑΣ) .
Βέβαια, σημαντικό ρόλο σε αυτή την αποτελεσματική δυνατότητα των μυστικών υπηρεσιών είχε κι ενας αξιωματούχος υψηλού κύρους της Ελληνικής; Αστυνομίας που διακρίνεται για τον αριστο συντονισμό τωνν υπηρεσιών ασφαλείας. Πρόκειται για τον Αττικάρχη Κώστα Μιχαιρίνα -στρατηγό εγνωσμένης αξίας – που διατηρεί αψογη συνεργασία με τα κλιμάκια των ξένων υπηρεσιών ασφαλείας και που έχει καταφέρει ποιοτικά άλματα για επιχειρήσεις ειδικού χειρισμού.
Ο Αρμπέρ Μπάκο κατεγράφη απο τον ξένο δορυφόρο να κρατά το περίφημο καλάσνικοφ εξω απ το μαγαζί στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα, αλλά κατέγραψε και τη διαδρομή διαφυγής του ως το κρυσφήγετο στο Γουδί.
Ο δορυφόρος εχει καταγράψει σημαντικά καρέ κι απο άλλες σκοτεινές υποθέσεις , τις οποίες το τμήμα ερευνών του Hellasforce θα αποκαλύψει το επόμενο διάστημα με αδιάσειστα στοιχεία που θα προκαλέσουν πάταγο…..

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις