Πλανήτης Χ και υποσυνείδητα μηνύματα στο προγράμμα Χ factor στην Αγγλία


Η εναλλακτική ψυχαγωγία στην Αγγλία, κάνει καλή δουλεια! κατα την παρουσίαση του προγράμματος X factor, ενα απο τα πιο δημοφιλη προγράμματα, βλέπουμε τον προγραμματισμό υποσυνείδητων μηνυμάτων, το κύριο μέρος του νοητικου προγραμματισμού των τηλεθεατών μέσα απο την μεγαλύτερη εφεύρεση των ιδιοκτητών του πλανήτη.

Η τηλεπαρουσίαση των μηνυμάτων ειναι γρηγορη και αρκετά δύσκολη να την αντιληφθουν οι θεατές. Η μαφία σκηνοθετεί το
παρόν και το μέλλον, αναβοσβήνοντας τα καμπαλιστικα μηνύματα περνώντας τα στα εγκεφαλικά κύτταρα των θυμάτων της.

Έτσι αποτυπώνουν τα σύμβολα τους στην συνείδηση και καθορίζουν την πνευματική εξέλιξη του κοπαδιού. Επίσης αποκομουν το ενεργειακό πεδίο που δημιουργεί το πλήθος στους χώρους εντός η εκτός της παρουσίας του προγράμματος. Όσο περισσότερες ψυχές παρακολουθούν αυτά τα προγράμματα τόσο πιο καλές οι συνθήκες για την επόμενη θυσία.


Ο πανοπτης οφθαλμός ειναι πάντα μπροστά στο κοπάδι. Το θέαμα μπορει να αρέσει στο κοπάδι....με τόσες χρωματιστές λάμπες μουσικουλα βαρβατη και δόνηση ατέλειωτη.

Οι σκηνοθετες του θεάτρου σκιών, φαίνονται άκρως επαγγελματιες. Τίποτε δεν ειναι τυχαία απο αυτά που μας πασάρουν καθημερινά.

Στο βιντεο που ακολουθεί βλέπετε το Χ να πέφτει επανω στην γη και να εκρηγνυεται. Εννοούνε τον πλανήτη Χ; Που περνάει κάθε μερικές χιλιάδες χρονια απο την γη; Ενα μελλοντικό μήνυμα καταστροφής; Κλείστε το θανατηφόρο κουτί για την ασφάλεια των παιδιών σας αλλα και την δικιά σας.

Βιντεο





Ο ΚΟΡΑΞ

ΠΗΓΗ 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις