ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Ο Έμπολα έχει δημιουργηθεί από το 1980… Σκοπός ο θάνατος μαύρων και πολιτικών εχθρών…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Ο Έμπολα έχει δημιουργηθεί από το 1980… Σκοπός ο θάνατος μαύρων και πολιτικών εχθρών…

Αποκάλυψη βόμβα από τον Dr. Wouter Basson. Ο εν λόγω επιστήμονας με δηλώσεις του αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Ιός Έμπολα, που αυτή τη στιγμή σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους, έχει δημιουργηθεί από το 1980 στη Νότια Αφρική. Με σκοπό τον θάνατο και την αποστείρωση των μαύρων ανθρώπων αλλά και τη δολοφονία πολιτικών εχθρών…
Λειτουργώντας από τη Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια του Απαρτχάιντ εποχή στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο Dr. Wouter Basson ξεκίνησε ένα πρόγραμμα μυστικών βιολογικών
όπλων που ονομάστηκε «Project Coast».
Ο στόχος του έργου ήταν η ανάπτυξη βιολογικών και χημικών παραγόντων που είτε θα σκότωναν ή θα αποστείρωναν τον μαύρο πληθυσμό και θα δολοφονούσαν πολιτικούς εχθρούς. Μεταξύ των παραγόντων που αναπτύχθηκαν ήταν ο Marburg και ο Έμπολα..
ΟBasson περιβάλλεται από μανδύα και στιλέτο ίντριγκα, όπως είπε Πρετόρια Υψηλή δικαστήριο στη Νότια Αφρική ότι «Ο τοπικός πράκτορας της CIA στην Πρετόρια με απείλησε με θάνατο στο πεζοδρόμιο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Schoeman Street», αποκάλυψε ο επιστήμονας.
Σύμφωνα με ένα άρθρο του 2001, στο περιοδικό «New Yorker» η αμερικανική Πρεσβεία στην Πρετόρια έδειχνε «τρομερό ενδιαφέρον» για το αν ο Basoon θα αποκαλύψει τη βαθιά σύνδεση μεταξύ του προγράμματος για τη δημιουργία ιών και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Το 2013 (εντελώς τυχαία!!!), κρίθηκε ένοχος για «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά» από το συμβούλιο υγείας της Νοτίου Αφρικής.




ΠΗΓΗ







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις