ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΕΕ "Δεν θα υιοθετήσουν ομοφυλόφιλοι τα παιδιά μας"


Δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί διαδηλώνουν στο κέντρο του Κιέβου, χθες Σάββατο και σήμερα Κυριακή, εκφράζοντας την στήριξή τους στον πρόεδρο της χώρας και στην γενναία στάση του απέναντι στις αξιώσεις της ΕΕ.


Οι υποστηρικτές του Βίκτορ Γιανουκόβιτς ισχυρίζονται ότι η σύνδεση με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι άχρηστη για την Ουκρανία, η οποία θα γεμίσει με ευρωπαϊκά προϊόντα, με αποτέλεσμα να υποστεί οικονομική ζημιά,

εντύπωση όμως προκαλεί και η έκφραση αντίθεσής τους στην νεοταξική πολιτική υπέρ των ομοφυλόφιλων που προωθεί η ΕΕ.



Ερωτηθέντες δε για την άποψή τους για τις σχέσεις με την ΕΕ και την πιθανότητα ένταξης της χώρας τους σε αυτήν, οι Ουκρανοί πολίτες αποδεικνύουν ότι "δεν τρώνε κουτόχορτο".

Απαντούν με απολαυστική ειλικρίνεια και αποστομωτικά για όσους προσπαθούν, εντός και εκτός Ουκρανίας, να τους πείσουν οτι η ένταξη στην ΕΕ θα είναι "για το καλό τους".


“Γιατί δεν θέλω την Ευρωπαϊκή Ένωση; Διότι δεν θα μας βάλουν για ακόμη 15 χρόνια. Δεν θα πάρουμε βίζες. Θα μας προωθήσουν τα προϊόντα τους. Για παράδειγμα, το πολωνικό μπέικον, που είναι χειρότερο από το ουκρανικό. Δεν θα επιτρέψουμε σε ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν τα ορφανά παιδιά μας. Διότι, βλέποντας τους γονείς τους θα ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα και θα γίνουν το ίδιο”, λέει ένας διαδηλωτής.


Η συγκέντρωση έγινε λίγα μέτρα από την πλατεία Ανεξαρτησίας, όπου επί ένα μήνα τώρα διαδηλώνουν οι "φιλοευρωπαϊστές", υποκινούμενοι από ξένους πράκτορες και τις γνωστές ΜΚΟ.

Οι πατριώτες Ουκρανοί όμως γνωρίζουν πολύ καλά την Ιστορία του Ορθόδοξου έθνους τους - γνωρίζουν από το πλούσιο ιστορικό παρελθόν τους, ότι η καθολική Δύση δεν θα γίνει ποτέ φίλος ή σύμμαχός τους - και έχουν και πλήρη επίγνωση για το πού ανήκουν γεωπολιτικά.



“Ίσως χρειάζεται να υπογράψουμε μια συμφωνία με την Ευρώπη, να έχουμε μια σχέση για να προωθούμε τα αγαθά μας, αλλά δεν μπορούμε να κόψουμε τις σχέσεις με τη Ρωσία. Διότι η Ρωσία, η Ουκρανία και η Λευκορωσία αποτελούν κοινή οικογένεια εδώ και καιρό”, σημειώνει μια διαδηλώτρια.

Ζητούν με απλά λόγια οι Ουκρανοί, ένωση Ρωσίας-Ουκρανίας-Λευκορωσίας. Κάτι που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της "Ευρασιατικής Ένωσης" που ετοιμάζει ο Πούτιν.

(με πληροφορίες από euronews)


πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις