Ο William Powell που έγραψε τον "Τσελεμντέ του Αναρχικού" δηλώνει τώρα μετανιωμένος χριστιανός και δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με το βιβλίο του!!!



  Ο William Powell ήταν μόλις 19 ετών, όταν έγραψε τον "Τσελεμεντέ του αναρχικού". Βρισκόταν υπό την "επήρεια" του ταραγμένου κοινωνικοπολιτικού κλίματος στις ΗΠΑ λόγω του πολέμου στο Βιετνάμ και το οποίο έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω
από 2.000.000 αντίτυπα.



Από τότε έχει κυλήσει πολύ "νερό στο αυλάκι" καθώς βαφτίστηκε χριστιανός της Αγγλικανικής Εκκλησίας και δεν επιθυμεί να έχει ουδεμία σχέση με το πόνημά του.
Ο  Powell έγραψε το βιβλίο - το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες για την κατασκευή εκρηκτικών υλών και των παράνομων ναρκωτικών - όταν ήταν 19 ετών.
Το 2002 τα δικαιώματα του βιβλίου αγόρασε ο Billy Blann ο οποίος δήλωσε στο NBC News ότι το βιβλίο εξακολουθεί να πουλάει πολλά αντίτυπα και δεν σκέφτεται να διακόψει τις επανεκδόσεις.
Μεταφράστηκε στα Ελληνικά και κυκλοφόρησε το 1982 από τις εκδόσεις "Άγιος Θεράπων". Εμπεριέχει θεωρητικές γνώσεις, γι' αυτό και καθίσταται καθ' όλα νόμιμο.
Άλλωστε στο εμπόριο κυκλοφορούν βιβλία πολύ πιο ενημερωμένα, με πολύ περισσότερες "συνταγές".

 (Πηγή:New York Daily News)

Πηγή
eglimatikotita

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις