ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.Η διεθνής κοινότητα ακόμα κοιτά…(18+)


adraaaaaa
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Επιζήσαντες της φοβερής θηριωδίας στην συριακή πόλη της al-Adra (Αdra σημαίνει Παρθένος και χρησιμοποιείται στην αραβική συριακή μόνο για την Παναγία) δίνουν συνέντευξη στο κανάλι Αl Alam όσο και στο RT. Μιλούν για άνευ προηγουμένου ακρότητες που διέπραξαν οι εξτρεμιστές παραστρατιωτικοί των θυγατρικών της Αλ Κάιντα.Όταν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου οι ένοπλοι εισέβαλαν στην πόλη επέλεξαν να την ελέγξουν δια μαζικών εκτελέσεων πολιτών. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλει ότι του έκανε εντύπωση που οι πρώτοι αντάρτες που εισέβαλαν ήταν όλοι ξυρισμένοι οπότε ο κόσμος δεν συνειδητοποίησε άμεσα την ταυτότητα τους και τις προθέσεις τους.Όμως με το που μπήκαν στην πόλη άρχισαν να κραυγάζουν « ε εσείς σκύλοι ερχόμαστε ».

« Βγήκαμε έξω από το σπίτι με την οικογένειά μου και αρχίσαμε να τρέχουμε διότι σκεφθήκαμε πως έτσι τουλάχιστον θα μας σκότωναν με σφαίρες και όχι με τα ίδια τους τα χέρια οι τρομοκράτες. »

Άλλος διασωθείς ο Alaa είπε ότι δεν είχε καταλάβει τι συμβαίνει μέχρι που κάποιος φίλος του τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι πρέπει γρήγορα να εγκαταλείψει την πόλη.Ο Alaa με τη σειρά του θέλησε να ειδοποιήσει έναν άλλο φίλο του ότι πρέπει να φύγουν το ταχύτερο δυνατό. Μόλις τον πήρε τηλέφωνο , ένας άγνωστος του απάντησε « τον αποκεφαλίσαμε » .
Όσο περνούν οι μέρες από τα τραγικά συμβάντα στην πόλη Άντρα της επαρχίας Δαμασκού, όλο και περισσότεροι επιζήσαντες ξεπερνούν το σοκ και το φόβο της και δίνουν στοιχεία για τα αποτρόπαια εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν .Ήδη ο συριακός λαός μιλάει για « Μαύρη Τετάρτη » 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις