Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

 
Οι πραγματικοί εξουσιαστές που κάλεσαν στην κηδεία του Μαντέλα που τελικά άργησε και να γίνει.
 Εκαναν μια μεγάλη τελετή σε στάδιο, όπου συγκεντρώθηκαν 91 ηγέτες, η εκπρόσωποι ηγετών. Απο μαύρη αδελφότητα δεν πήγε κανένας. Αυτούς που τους ακουμπάει η λευκή αδελφότητα πήγαν οι ιδιοί.

Κι όμως, πήγε ακομή και ο ίδιος ο Ομπάμα. 

Αφού πήγαν στην Νότια Αφρική στον Μαντέλα ο οποίος πέθανε τέλη Ιουνίου, αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον
θάνατό του τώρα, και αφού έκαναν και την τελετή, τον έθαψαν πάλι μετά απο μέρες.

Ο Μαντέλα, ήταν ένας υπάκουος δούλος της Λευκής Αδελφότητας, η οποία Λευκή ξερίζωσε με την βοήθεια τη δική του την Μαύρη Αδελφότητα των Γερμανών απο την Νότιο Αφρική. 

Οταν πήγαν λοιπόν όλοι αυτοί στην κηδεία του Μαντέλα, και όσοι απο αυτούς ήταν ηγέτες και όχι "εκπρόσωποι", διότι κάποια κράτη έστειλαν "εκπροσώπους", και ο λόγος που έστειλαν εκπροσώπους ήταν διότι δεν ήθελαν να δούν και να ακούσουν αυτά τα οποία άκουσαν και είδαν οι ηγέτες.


 Κάποιους απο τους ηγέτες έστειλαν εκπροσώπους, διότι δεν ήθελαν να πάνε, η δεν τους άφησαν οι ελεγκτές τους απο την Μαύρη Αδελφότητα να παρερευθούν εκεί πέρα, η θεώρησαν οτι καλό ήταν να μην βρεθούν εκεί επειδή μπορεί να κινδύνευαν, η ..... "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ", καθώς όσοι ήταν εκπρόσωποι ηγετών δεν προσεκλήθησαν στον "Μεγάλο Μυστικό Δείπνο" ο οποίος πραγματοποιήθηκε εκεί. 

Τι έγινε σε αυτόν τον Μεγάλο Μυστικό Δείπνο; Ποιοί πήγαν; Τι είδαν; και τί τους είπαν.

Οταν συγκέντρωσαν τους ηγέτες που ήθελαν, εμφανίστηκε εκεί το σκυλολόι όλο το οποίο κάνει το μεγάλο κουμάντο με το πολύ το χρήμα, όπως: Ρότσίλντ, Ροκφέλερ, Κίσινγκερ, μεγιστάνες, και τον Μπίλ Γκέιτς, που πρωταγωνιστεί με τα χρήματα που προσφέρει για τα εμβόλια στην Αφρική. 

Ολοι αυτοί λοιπόν, περίπου 20 άτομα στην τελετή η οποία ήταν στημένη σε ημικύκλιο, υπήρχε μια μικρή σκηνή με μια κουρτίνα στην κυριολεξία. Οι άλλοι καθόντουσαν αμφιθεατρικά, και μπροστά τους καθότανε οι πολλοί μεγάλοι "προσκυνητάδες" (ηγέτες, πρόεδροι κτλ..). Πήγαν εκεί λοιπόν οι μεγάλοι ηγέτες, και μπροστά καθότανε τα αφεντικά τους, αυτοί που ρίχνουν το χρήμα.

Στο κέντρο, όπως είπαμε υπήρχε μια μικρή σκηνή λίγο υπερυψωμένη, και μια κουρτίνα.  Τραβούν την κουρτίνα, βγαίνει ένας και λέει: Θέλουμε για πρώτη φορά στην ζωή σας να ζήσετε μια πολύ μεγάλη στιγμή. θέλουμε να σας παρουσιάσουμε εκείνον ο οποίος θα είναι ο "Αναγεννητής του πλανήτη".

Οι άλλοι, την έχουν ψιλιαστεί την δουλεία, είδαν να σηκώνονται τα αφεντικά τους (οι Ροκφέλερ και Σια ) σηκώθηκαν αναγκαστικά κι αυτοί. Αφού σηκώθηκαν κι αυτοί, παραμερίζει την κουρτίνα κάποιος νεαρός κύριος, βγαίνει έξω, και αμέσως εκείνοι που ημικυκλικά ήταν γύρω απο αυτή την σκηνή, σκύβουν και τον προσκυνούν. Οι άλλοι εν τω μεταξύ μένουν ακίνητοι. 

Οι προσκυνητάδες των αφεντικών έμειναν ακίνητοι που τον προσκύνησαν τα αφεντικά τους. Αυτός τους έκανε το νεύμα με το χέρι λέγοντας "Καθίστε". Οπότε κάθοντε όλοι. Εκεί έλαβε χώρα μια ομιλία σχετικά σύντομη αλλά πάρα μα πάρα πολύ περιεκτική απο τον Αντίχριστο, η οποία ομιλία ούτε λίγο ούτε πολύ, έλεγε ότι όλα τα σχέδια του ΟΗΕ που αφορούν Ατζέντα 21, κοινές διατροφικές συνήθειες των κατοίκων της γής, προώθηση τους ενός κέντρου εξουσίας, προώθηση της θέλησης των λαών να δουλεύουν για μια μεγάλη και σίγουρη εταιρεία.

Τους τα εξήγησε λοιπόν όλα αυτά (ο Αντίχριστος) και μπήκαν πολύ καλά στο μυαλό τους. Το ψαρωτικό ήταν, οτι είδαν οι προσκυνητάδες τα αφεντικά να προσκυνούν αυτόν τον νεαρό ο οποίος βγήκε απο την κουρτίνα, και είναι υπαρκτός.

Τον Αντίχριστο βέβαια, τον έβαλαν πάλι σε στάση, γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη το ότι μέχρι το 2017 θα μπορέσουν να καταφέρουν αυτά που θέλουν. 

Ξημερώνει το 2014. Οταν ξημερώσει το 2017, δηλαδή στα 3 χρόνια και κάτι, θα πρέπει να έχουν "καθαρίσει". Πρακτικά βέβαια είναι αδύνατον να μπορέσουν να επιβάλλουν αυτά που θέλουν παγκόσμια. 

Είναι όμως αδύνατον; η μήπως έχουν κάτι στο νού τους το οποίο δεν έχουν αποκαλύψει;

Οχι όσον αφορά τον σκοπό τους ...... αλλά αυτό που θα κάνουν για να πετύχουν τον σκοπό τους.

 Ετσι λοιπόν, οι πολύ μεγάλοι ηγέτες  πήγαν να τιμήσουν τον "πολύ μεγάλο άνδρα" ο οποίος λένε έκανε επανάσταση. 

Κι άλλοι ήταν τόσο ηλίθιοι ...... (της Μαύρης αδελφότητας) που δεν τον σκότωσαν, και τους έκανε "επανάσταση! " 

Δηλαδή πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος για να πιστεύει οτι υπάρχουν αυθόρμητες επαναστάσεις που "ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ". Οι αυθόρμητες επαναστάσεις καταπνίγονται στο αίμα. Θα μου πείτε ήταν τόσα χρόνια στην φυλακή; 

Ε, λοιπόν, γιατί τον βγάλανε; και αφού ήταν τόσο επικίνδινος δεν τον καθάριζαν εκεί μέσα;

Διότι, ο πόλεμος μεταξύ των αδελφοτήτων μαίνεται. Συνεχίζει διαρκώς.



Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet και επιμελήθηκε απο την Αθέατη γνώση.

atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις