Ο Τζον Κιούζακ λέει ότι ο Ομπάμα «Πούλησε τους Αμερικανούς στο WEF πριν από χρόνια»

John Cusack warns that Barack Obama is a WEF stooge hellbent on destroying America 

Ο Τζον Κιούζακ λέει

ότι ο Ομπάμα «Πούλησε τους Αμερικανούς στο WEF πριν από χρόνια».. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζον Κιούζακ προειδοποίησε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και οι φίλοι του στο Δημοκρατικό Κόμμα ξεπουλούν τους απλούς Αμερικανούς στην παγκόσμια ελίτ εδώ και χρόνια.

Ο Κιούζακ λέει ότι οι «κορπορατιστές Δημοκρατικοί του Ομπάμα», τους οποίους χαρακτήρισε «γεμάτους από σ*τ», έχουν ξεπουλήσει Αμερικανούς της εργατικής τάξης σε παγκοσμιοποιητικές ομάδες όπως το WEF για δεκαετίες.

«Έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των ακριβών συνθηκών για την άνθηση του φασισμού –οι κορπορατιστές Δημοκρατικοί του Ομπάμα– βρίσκονται στα δεξιά του Ρίτσαρντ Νίξον στην εσωτερική πολιτική», είπε ο Κιούζακ στο X.

«Μην με πιστεύετε – ψάξτε το – και οι Δημοκράτες έχουν ξεπουλήσει την εργατική τάξη για δεκαετίες – και αυτού του είδους η αγορασμένη και πληρωμένη προδοσία των αρχηγών [sic], η δικαιοσύνη – ιστορικό προηγούμενο – κάθε αίσθηση ηθικής ή πνευματικής ειλικρίνειας .»

«Το είδος των βάναυσων εγωιστικών φρικιαστικών ενεργειών που κάνει κανείς μόνο – γιατί μπορεί να ξεφύγει από αυτό».

Το Slaynews.com αναφέρει: Η μακροσκελής ανάρτηση του 57χρονου σταρ των «Say Anything» και «High Fidelity» συνεχίστηκε με την κατάργηση του εφησυχασμού του Δημοκρατικού Κόμματος με τους πλούσιους.

Παραπονέθηκε επίσης ότι η πολιτική των Δημοκρατικών δεν είναι αρκετά αριστερή και κατηγόρησε το κόμμα ότι παραμελεί ορισμένες αρχές.

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι η πορεία της ελίτ των Δημοκρατικών έχει δημιουργήσει γόνιμο έδαφος για να κερδίσουν Ρεπουμπλικάνοι όπως ο Τραμπ.

«Όλοι οι φίλοι σου από το Γέιλ και το Χάρβαρντ θα σου πουν πόσο σπουδαίοι και έξυπνοι είστε όλοι – και είναι όλοι στο κρεβάτι με όλους τους ίδιους μεγάλους, μεγάλους παίκτες με χρήματα», συνέχισε.

«Και εμείς διοικούμε τον κόσμο – σωστά; – αυτού του είδους το συγκλονιστικό ανήθικο bullsh*t είναι ένας από τους κύριους λόγους (ναι, υπάρχουν και άλλοι) η δημαγωγία του Τραμπ λειτουργεί στους ανθρώπους.

«Η δημοκρατική ελίτ ΕΙΝΑΙ γεμάτη από κουλούρια», συνέχισε ο Κιούζακ.

Η εκτενής δήλωση ήρθε ως απάντηση σε άρθρο του περιοδικού Jacobin.

Το άρθρο ισχυρίστηκε ότι ορισμένοι κορυφαίοι Δημοκρατικοί επιδιώκουν να θέσουν εκτός νόμου τους ομοσπονδιακούς φόρους περιουσίας.

«Φανταστείτε τι θα έλεγε η FDR για έναν τέτοιο προτεινόμενο νόμο;» συνέχισε ο αριστερός ηθοποιός.

«Μην ανησυχείτε παιδιά – οι Δημοκρατικοί θα σώσουν το .oooooo1% από την καταβολή φόρων – η ύβρις να το κάνει αυτό – είναι συγκλονιστική – είναι απάτη και προσβολή για τη βασική νοημοσύνη όλων – η περιφρόνηση για τους ανθρώπους – Το να επιχειρήσετε ακόμη και αυτό… Απίστευτο .»

Τερμάτισε τις ατάκες κατηγορώντας το περίφημο σύνθημα του Ομπάμα «ελπίδα και αλλαγή» ότι έγινε «άλλη μια επώνυμη φασαρία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις