Έρχεται καταιγίδα στις 19 - Τεράστια περιοχή χαμηλής πίεσης πάνω από την Ευρώπη


Σύμφωνα με το Weather Channel, ο τυφώνας «Margot» αναμένεται να φτάσει στις ακτές της Ευρώπης, ενώ ο πρώην τυφώνας «Lee» θα σχηματίσει μια τεράστια καταιγίδα πάνω από τον Ατλαντικό. Για τις συνέπειες για την Ευρώπη και ιδιαίτερα τη Γερμανία μίλησε ο μετεωρολόγος Γιαν Σένκ. «Αυτό που έρχεται τώρα είναι πολύ εξαιρετικό», είπε ο Σένκ. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, μια τεράστια περιοχή χαμηλής πίεσης σχηματίζεται αυτή τη στιγμή στη μέση του Ατλαντικού, δυτικά της Γαλλίας.

Αυτή η περιοχή χαμηλής πίεσης αναμένεται να ταρακουνήσει τον καιρό στην Ευρώπη τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. «Στη Γερμανία θα έχουμε μια θυελλώδη μέρα μπροστά μας, πιθανώς με κάποιες καταιγίδες.»

 Στη συνέχεια, θα υπάρξει μια θυελλώδης ημέρα την Τρίτη (19 Σεπτεμβρίου). Ο ειδικός του καιρού έδειξε σε έναν χάρτη πόσο μεγάλη είναι πραγματικά η περιοχή χαμηλής πίεσης. «Βασικά είναι τόσο μεγάλο όσο ολόκληρη η Ευρώπη», είπε εντυπωσιασμένος ο Γιαν Σένκ. Θα πρέπει να σπρώξει τον καλοκαιρινό αέρα από τη Γερμανία τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο. 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις