Πάνε να πνίξουν στο αίμα τις ΗΠΑ

 

Πάνε να πνίξουν στο

αίμα τις ΗΠΑ… Πάνε να αφοπλίσουν τις οικογένειες επειδή φοβούνται και τρέμουν θα λέγαμε τη δύναμη πυρός που έχει το κάθε σπίτι… Ας τονίσουμε εδώ πως τα περισσότερα σπίτια των Αμερικάνων είναι στην κυριολεξία οπλοστάσια.. Αλλά ακόμα και αν δεν είναι, δεν υπάρχει σπίτι στις ΗΠΑ που να μην έχει τουλάχιστον ένα όπλο… Η κυβέρνηση Μπάιντεν λοιπόν τα έχει δώσει όλα στην κυριολεξία να τους αφοπλίσει, ενώ ταυτόχρονα δεν αγγίζονται οι εγκληματίες που είναι οι πραγματικά επικίνδυνοι…

Και δεν αγγίζονται γιατί τους θρέφει το ίδιο το κράτος της καμπάλ αυτούς τους εγκληματίες.. Δυστυχώς, φοβόμαστε ότι δεν θα είναι καθόλου καλά τα πράγματα και μάλιστα πολύ σύντομα, γιατί οι Αμερικάνοι πολίτες έχουν δηλώσει καθαρά ότι δεν θα δεχτούν να αφοπλιστούν.. Και καταλαβαίνετε φανταζόμαστε τι σημαίνει αυτό… ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ!!!! Το βαθύ κράτος για να περάσει τις ατζέντες του και να καταφέρει να επιβιώσει, θα κάνει εγκλήματα… Και δεν βολεύει καθόλου το σχέδιο τους το να είναι εξοπλισμένος ο λαός… Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τους περάσει και θα αποφευχθεί το κακό για τους ανθρώπους εκεί… Πάμε όμως να δούμε το ρεπορτάζ…

Η Καμάλα Χάρις γίνεται ο πρώτος «τσάρος των όπλων» καθώς ο Λευκός Οίκος κηρύσσει τον πόλεμο στη 2η τροπολογία..Η κυβέρνηση Μπάιντεν κήρυξε τον πόλεμο στη Δεύτερη Τροποποίηση, ανακοινώνοντας ότι η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις θα γίνει ο εναρκτήριος «τσάρος των όπλων» που θα επιβλέπει το  Γραφείο Πρόληψης της Βίας των Όπλων του Λευκού Οίκου  για τη μείωση της ένοπλης βίας.

Η αντιπρόεδρος Χάρις θα είναι υπεύθυνη για τη συνεργασία με τοπικούς αξιωματούχους για την προώθηση μέτρων κατά των όπλων σε κρατικό επίπεδο με σκοπό την πλήρη αναθεώρηση της Δεύτερης Τροποποίησης.

«Επειδή παρελαύνατε, οργανώσατε και ψηφίσατε, ψηφίσαμε την πιο σημαντική νομοθεσία για την ασφάλεια των όπλων των τελευταίων 30 ετών. Αλλά ας είμαστε ξεκάθαροι – έχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε. Σήμερα, είμαι περήφανος που μοιράζομαι ότι θα επιβλέπω το πρώτο Γραφείο Πρόληψης της Βίας με τα Όπλα στον Λευκό Οίκο», ανάρτησε η αντιπρόεδρος στο X το πρωί της Παρασκευής. 

 

 

 

Αναφορά ZeroHedge : Λοιπόν, ποια διαπιστευτήρια διαθέτει ο αντιπρόεδρος Harris για να αναλάβει το ρόλο του πρώτου στην ιστορία του «Car Gun» της Αμερικής; Αναμφισβήτητα, καμία, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει πρωτίστως ως φιγούρα.

Εν τω μεταξύ, ο Λευκός Οίκος μπορεί να στηρίζεται κρυφά σε οργανώσεις κατά των όπλων, όπως οι Giffords και Everytown, που χρηματοδοτούνται από δισεκατομμυριούχους που θέλουν να αφοπλίσουν τους νομοταγείς πολίτες, για να προωθήσουν την πολιτική κατά των όπλων μέσω του Γραφείου Πρόληψης της Βίας με τα Όπλα του Λευκού Οίκου. 

«Τυπική προεδρία των δημοκρατικών εκλογών. Ο διαχειριστής του Μπάιντεν επιβραβεύει τους δισεκατομμυριούχους δωρητές του με ένα άλλο γραφείο στον Λευκό Οίκο», δήλωσε  ο ιδρυτής του Defense Distributed, Κόντι Γουίλσον . 

Ο Aidan Johnston, ο Διευθυντής Ομοσπονδιακών Υποθέσεων της Gun Owners of America , μοιράζεται την άποψή του σχετικά με τον διορισμό του αντιπρόεδρου Harris ως νέου τσάρου όπλων:

«Ο Μπάιντεν μόλις προσέλαβε λομπίστες για τον έλεγχο των όπλων για να εργαστούν σε ένα άνετο νέο γραφείο του Λευκού Οίκου με αντάλλαγμα την υποστήριξη του λόμπι κατά των όπλων και τις δαπάνες της εκστρατείας στις επερχόμενες εκλογές, απλά και απλά. Εν τω μεταξύ, αυτοί οι λομπίστες για τον έλεγχο των όπλων που έγιναν γραφειοκράτες θα περνούν το χρόνο τους μαγειρεύοντας νέους και αντισυνταγματικούς τρόπους κατάχρησης της εκτελεστικής εξουσίας και επίθεσης σε κατόχους όπλων. Το Κογκρέσο θα πρέπει αμέσως να αποσβέσει τα χρήματα αυτού του νέου «Γραφείου Ελέγχου Όπλων»».

Θυμηθείτε το 2021, σημειώσαμε, «Ο Μπάιντεν μπορεί να δημιουργήσει έναν «Τσάρο όπλων» ή «Γραφείο Πρόληψης της Βίας των Οπλων». Ωστόσο, αρχικά πιστεύαμε ότι ο anti-gunner David Chipman θα ήταν η κορυφαία επιλογή για αυτή τη δουλειά. Ωστόσο, προς έκπληξή μας, η διοίκηση επέλεξε τον Χάρις, ίσως τον λιγότερο κατάλληλο. 

Αλλά και πάλι, τα προσόντα του Χάρις δεν έχουν σημασία, επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν δημιούργησε το Γραφείο Πρόληψης της Βίας με τα Όπλα στον Λευκό Οίκο μόνο για να κατευνάσει ομάδες κατά των όπλων που χρηματοδοτούνται από δισεκατομμυριούχους πριν από την προεκλογική περίοδο. Αντάλλαγμα? 

Την Τετάρτη, ο Πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε σε μια δήλωση ότι θέλει να θεσπίσει καθολικούς ελέγχους ιστορικού και να απαγορεύσει τα ημιαυτόματα τουφέκια και τους γεμιστήρες μεγάλης χωρητικότητας. Κατά κάποιο τρόπο, οι Δημοκρατικοί πιστεύουν ότι η απαγόρευση του  πιο δημοφιλούς κυνηγετικού τουφέκι για ελάφια  (AR-15) θα αποτρέψει τους εγκληματίες από το να ληστέψουν τους νομοταγείς Αμερικανούς.

Η άβολη αλήθεια είναι ότι τα πιστόλια ευθύνονται για τις περισσότερες δολοφονίες στις ΗΠΑ. Αλλά μην το πείτε αυτό στον αριστερό εταιρικό τύπο.

Επίσης, μια άλλη δυσάρεστη αλήθεια είναι ότι οι αποτυχημένες προοδευτικές πολιτικές έχουν μετατρέψει μεγάλες περιοχές του μετρό σε κολασμένες τρύπες που πλήττονται από το έγκλημα. Μην ξεχνάτε ότι η συνοριακή κρίση των αποτυχημένων ανοιχτών συνόρων έχει πυροδοτήσει μεταναστευτικό χάος σε πολλές μεγάλες περιοχές του μετρό , συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης. 

Ο πόλεμος των Δημοκρατικών για τη δεύτερη τροποποίηση μεταμφιέζεται ως μια κίνηση για την προώθηση της ασφάλειας –αλλά απέχει πολύ από αυτό– είναι πραγματικά μια κίνηση αφοπλισμού νομοταγών πολιτών που χρηματοδοτούνται από δισεκατομμυριούχους όπως ο Michael Bloomberg. ….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτή θα είναι η τιμωρία και το τέλος αυτής της σατανικής τραγικής χώρας. Όπως έχει πνίξει στα αίμα αμέτρητους λαούς στον πλανήτη, έτσι θα πνιγεί στο δικό της αίμα.
    Μάχαιραν έδωσε, μάχαιραν θα λάβει.
    Διότι Αμερική και καμπαλ είναι ένα και το αυτό.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις