Οι "σωσιες" συναντώνται στα Ηνωμένα Έθνη

 

Οι "σωσιες" εγκληματίες

Joseph R. Biden και Volodymyr Zelenskyy μίλησαν στη Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα, με τον Μπάιντεν να κατηγορεί τον Πούτιν για «βίαιη επιθετικότητα» και τον Ζελένσκι να προκαλεί το φάσμα του πυρηνικού πολέμου, επαναλαμβάνοντας μια πλασματική αφήγηση που απεικονίζει τον Πούτιν ως αυταρχικό μεγαλομανή. πρόθυμο να κατακτήσει τον κόσμο με κάθε μέσο.

Πηγές από τη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ, Φορτ Γκόρντον και την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, το FSB, είπαν ότι ούτε ο πραγματικός Μπάιντεν ούτε ο γνήσιος Ζελένσκι παρευρέθηκαν στη συνέλευση και ότι οι οντότητες που τους υποδύονταν ήταν καλυμμένοι απατεώνες ή, λιγότερο πιθανό, κλώνοι. Αν και και οι δύο πηγές πιστεύουν ότι ο Ζελένσκι είναι ζωντανός και ζει σε απομόνωση ανάμεσα σε ένα χαρέμι ανήλικων παιδιών στο φυλασσόμενο συγκρότημα του στο Κίεβο, οι πληροφορίες τους για τον Μπάιντεν διαφέρουν έντονα.

Ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ είπε ότι ο Τζόζεφ Μπάιντεν είναι νεκρός και ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα είχε διατάξει την εκτέλεσή του τον Μάρτιο του 2013. Παρέθεσαν μια αποκάλυψη του Υπουργείου Άμυνας - ο διαχειριστης της ιστοσελιδας είδε μια διασκευασμένη μετάφραση - που φέρεται να συντάχθηκε από έναν Ρώσο διπλό πράκτορα που εργαζόταν στη Δυτική Πτέρυγα από τον Ιανουάριο του 2010 έως τον Απρίλιο του 2014. Το έγγραφο των 32 σελίδων βεβαιώνει ότι ο Μπάιντεν μπήκε αθόρυβα στο Οβάλ Γραφείο ενώ ο Ομπάμα ήταν γονατισμένος κάνοντας στοματικό σεξ στη Μισέλ, πραγματικό όνομα Μάικλ Ρόμπινσον, μια τραβεστί με πεος.

Όταν είδαν έναν χαμογελαστό Μπάιντεν οι Ομπάμα ήρθαν χωρίς κόλλημα, απειλώντας να σκοτώσουν τον Μπάιντεν αν αποκάλυπτε αυτό που έβλεπε ή αν έλεγε το πραγματικό φύλο της Μισέλ σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Και ο Μπάιντεν, φαινομενικά ενθουσιασμένος με τις ασεβείς επιδόσεις, είπε ότι οι Ομπάμα δεν χρειάζεται να στεναχωριούνται επειδή και αυτός είχε συμμετάσχει σε παρεκκλίνουσες πράξεις λαγνείας. Ένας κουτσομπόλης Μπάιντεν είτε είχε ξεχάσει είτε είχε αγνοήσει την απειλή και άφησε να εννοηθεί ότι ανακάλυψε κάτι εξαιρετικό για τον Μπαράκ και τη Μισέλ σε μερικούς υπαλλήλους της Δυτικής Πτέρυγας. Οι αόριστες φήμες τελικά επέστρεψαν στους Ομπάμα, οι οποίοι αποφάσισαν ότι ο Μπάιντεν έπρεπε να αντιμετωπιστεί πριν ψελλίσει κατι σε λάθος ανθρώπους. Το εγγραφο υποστηρίζει περαιτέρω ότι οι Ομπάμα πλησίασαν την Τζιλ Μπάιντεν, λέγοντας ότι ο σύζυγός της αποτελούσε σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια και έπρεπε να «αντικατασταθεί», και ότι εκείνη, η Τζιλ, είπε ότι καταλάβαινε, αν και το έγγραφο δεν αναφέρει εάν η Τζιλ γνώριζε οτι η Μισέλ. ήταν άντρας.

Μέχρι εκείνη την εποχή, ωστόσο, το πραγματικό όνομα και το φύλο της Μισέλ Ομπάμα δεν ήταν καθόλου μυστικό. ιστορίες της Μισέλ με ανδρικά γεννητικά όργανα είχαν εμφανιστεί στον εναλλακτικό τύπο. Αλλά η μηχανή των μέσων ενημέρωσης του Ομπάμα είτε αγνόησε αυτές τις ιστορίες είτε τις χαρακτήρισε συνωμοσίες που πολλαπλασιάστηκαν από εχθρικούς προπαγανδιστές.

«Βλέπετε, με τον Μπάιντεν ήταν πολύ διαφορετικά. Αν το είπε στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σας, έστω και κατά λάθος, μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Ομπάμα. Ήταν ομοφυλόφιλος και ο Μάικλ ή η Μισέλ, όποιο από τα δύο, ήταν άντρας -αυτή ήταν η κρυφή ιστορια του Ομπάμα και θα έκανε τα πάντα για να την προστατεύσει- ακόμη και να σκοτώσει τον αντιπρόεδρό του. Ντρεπόταν για την ομοφυλοφιλία του, αλλά δεν μπορούσε να ελέγξει τις σκοτεινές του ορμές. Δεν ανεχόμαστε την ομοφυλοφιλία στη Ρωσία όπως εσείς στις Ηνωμένες Πολιτείες σας», είπε ο Ζαχάροφ.

Ο Ομπάμα, πρόσθεσε, είχε δολοφονήσει τον Μπάιντεν τον Μάρτιο του 2013 και τον αντικατέστησε μ εναν σωσια η κλωνο.

Σε αντίθεση με πηγές στο ARCYBER, οι οποίες επικαλούνται ονόματα όπως ο ηθοποιός Άρθουρ Ρόμπερτς, η FSB δεν γνωρίζει ή δεν θα υποθέσει ποιος παίζει αυτήν τη στιγμή τον POTUS. Στην πραγματικότητα, ο Πούτιν δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τους ψεύτικους Μπάιντεν μέχρι που το καθεστώς άρχισε να διοχετεύει δισεκατομμύρια δολάρια και αμερικανικά όπλα στα άπληστα χέρια του Volodymyr Zelenskyy. Επιπλέον, ο Πούτιν φέρεται να διασκέδαζε που εκατό εκατομμύρια ή περισσότεροι αφελείς άνθρωποι πίστευαν ότι ο Μπάιντεν είχε κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2020 και ζούσε στον Λευκό Οίκο και έκανε βολτες μ ενα "ομοιωμα" Air Force One.

«Όταν τα χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών πήγαν στον σκύλο Ζελένσκι, αρχίσαμε να κοιτάμε αυτόν τον Μπάιντεν. Ξέρουμε ότι δεν είναι πραγματικός Μπάιντεν γιατί ο Μπάιντεν είναι νεκρός. Το Deep State σας χρησιμοποίησε βλακωδώς έναν αριστερόχειρα "διπλό". Ο Μπάιντεν ήταν δεξιόχειρας. Παρατηρούμε πολλους σωσιες. Άλλοι πιο ψηλοί, άλλοι πιο κοντοί από τον Μπάιντεν. Ναι, με την ηλικία έρχεται και η απώλεια οστικής πυκνότητας, αλλά ένας ηλικιωμένος δεν κονταίνει και μετά ψηλώνει σε δύο μήνες. Ο λαός μας παρακολούθησε τα βίντεο του ΟΗΕ αυτή την εβδομάδα. ξέρουμε ότι δεν είναι ο Μπάιντεν», είπε ο Ζαχάροφ.

Ερωτηθείς εάν η FSB είχε εξετάσει την τεχνολογία κλώνων, CGI , ο Zakharov πρόσθεσε: «Ναι, είναι πραγματικές και πολύ πειστικές. Αυτή τη στιγμή πρόκειται για ηθοποιό και όχι για κλώνο ή εξαπάτηση υπολογιστή».

Ο ίδιος ανεφερε επίσης ότι ο Μπάιντεν είχε μάθει για την αληθινή κληρονομιά και το δόλιο πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα - ένας δεύτερος λόγος για την εξάλειψή του.

Ομολογουμένως, η απαίσια ιστορία του Μπαράκ και της Μισέλ που κάνουν βρώμικο σεξ στο Οβάλ Γραφείο ακούγεται φανταστική και επινοημένη ιστορια, αλλά το FSB το υποστηρίζει. Αν αληθεύει, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ομπάμα έπληξε κάποιον επειδή αποκάλυψε το φύλο της Μισέλ. Μετά την υποτιθέμενη δολοφονία του Μπάιντεν, η παρουσιάστρια του talk show Joan Rivers αναφώνησε on air ότι «η Μισέλ Ομπάμα είναι άντρας!». Δεν θα ζούσε πολύ. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2014, η Ρίβερς «σταμάτησε να αναπνέει» ενώ υποβαλλόταν σε μια μικρή επέμβαση στο λαιμό σε μια κλινική εξωτερικών ασθενών στο Γιόρκβιλ του Μανχάταν. 

Εκτός από την Ρίβερς και τον Ομπάμα, η ARCYBER είπε ότι, αν και δεν έχει ακόμη δει οριστικές, αξιόπιστες αποδείξεις για τον θάνατο του Μπάιντεν, πιστεύει ότι ο αυθεντικός Μπάιντεν δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση από τότε που έκλεψε τις προεδρικές εκλογές του 2020.

«Γνωρίζουμε ότι νοσηλεύτηκε για εγκεφαλικό τον Ιούνιο του 2021. Εξαφανίστηκε, αλλά δεν υπήρχαν χαρτιά εξιτηριου. Θα θέλαμε περισσότερες αποδείξεις από έναν αμφισβητούμενο ρωσικό φάκελο. Αν είναι νεκρός, ίσως να μην το μάθουμε ποτέ, ούτε αν το σώμα του έχει καταστραφεί. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε ούτε το DNA. Μπορεί να κλωνοποιηθεί. Μπορεί να είναι νεκρός ή μπορεί να είναι στο υπόγειό του», είπε η πηγή μας στο ARCYBER.

Όπως και η FSB, η ARCYBER ερευνησε την εμφάνιση των Μπάιντεν και Ζελένσκι στα Ηνωμένα Έθνη και συμπέρανε, με βάση το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και βάδισης, καθώς και από εκπαιδευμένη παρατήρηση, ότι και οι δύο ήταν απατεώνες, είτε κλώνοι είτε επιτυχημένοι ηθοποιοί που φορούσαν μασκες προσώπου.

«Κοιτάμε πράγματα που χάνονται σε έναν απλό παρατηρητή: το μήκος ενός λοβού του αυτιού, την οδοντοστοιχια, το μήκος, το βάθος και τον αριθμό των ρυτίδων. Ασυνήθιστη γλώσσα. Πολλά αναγνωριζουμε σε αυτό. Το πραγματικό ερώτημα είναι, ο ψευτικος Zelenskyy ήξερε ότι μιλούσε με έναν ψευτικο Μπάιντεν και το αντίστροφο;» αυτός είπε.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις